Karolek(ona) pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Też pierwsze słyszę, ale się domyśliłam.
No widzisz ciotka...nie jesteśmy na czasie...
Raczej język kaliski dziwny jest.![]()
sie pobujaj co ciszyniańko![]()
Sama idź się bujać!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Też pierwsze słyszę, ale się domyśliłam.
No widzisz ciotka...nie jesteśmy na czasie...
Raczej język kaliski dziwny jest.![]()
sie pobujaj co ciszyniańko![]()
kamari pisze:Bronek, melanż...ja jakaś mocno staroświecka jestem![]()
Reniu, obejrzałam sobie wstecznie zdjęcia twoich kociastych. Kotki jak walczyk
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Bronek, melanż...ja jakaś mocno staroświecka jestem![]()
No ja też....Nic nie czaję z tego młodzieżowego slangu...A koteczki....? Jedna gruba,druga chuda...Pańcia jak pokemon...
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Bronek, melanż...ja jakaś mocno staroświecka jestem![]()
No ja też....Nic nie czaję z tego młodzieżowego slangu...A koteczki....? Jedna gruba,druga chuda...Pańcia jak pokemon...
Pańcia piękna i ma włosy do ukradnięciaA Bronka mam szwagra, więc tak mi się to dziwnie kojarzy
kamari pisze:Mam teściową Bronisławę i szwagra Bronisława![]()
Teściowa do rany przyłóż, szwagra chętnie wyadoptuję.
A włosy to bym ci Reniu ukradła
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Mam teściową Bronisławę i szwagra Bronisława![]()
Teściowa do rany przyłóż, szwagra chętnie wyadoptuję.
A włosy to bym ci Reniu ukradła
U...To u Ciebie dużo Bronków...Ja to bym Vipkowe podiwaniła...Moje mogę oddać...
kalair pisze:Mnie loki by się podobały.
A mamy znajomych, Bronisław i Bronisława-małżeństwo
kamari pisze:Zawsze chciałam mieć blond włosy do pasachociaż wyglądałabym w nich jak idiotka. Ale i tak bym chciała.
Chociaż muszę powiedzieć, ze nic tak dobrze nie robi na porost włosów, jak skrócenie ich na 1 cm i ...chemia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], januszek i 487 gości