kalair pisze:Witamy Was po raz ostatni w tym roku! Do zobaczenia za rok!
Nie za rok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Witamy Was po raz ostatni w tym roku! Do zobaczenia za rok!
MaryLux pisze:Mryczór. W nagrodę za grzeczność Inka dostanie kuja.
tosiula pisze:cześć! już kiedyś miałam bojownika,ale w kuli. do czasu aż Pysia i jej siostra Tosieńka nauczyły się wylewać wodę by dostać się do rybki - musiałam ją wydać. ale trafiła w dobre ręce i długo jeszcze żyła. I spokojnie![]()
Teraz korcą mnie krewetki i bojownik z dwiema żonami
Lilka Mrau pisze:tosiula pisze:cześć! już kiedyś miałam bojownika,ale w kuli. do czasu aż Pysia i jej siostra Tosieńka nauczyły się wylewać wodę by dostać się do rybki - musiałam ją wydać. ale trafiła w dobre ręce i długo jeszcze żyła. I spokojnie![]()
mm krewetki mniammm zjadla bym xD
kalair pisze:Fajne foteczki!
tosiula pisze:Teraz korcą mnie krewetki i bojownik z dwiema żonami
tosiula pisze:Lilka Mrau pisze:tosiula pisze:cześć! już kiedyś miałam bojownika,ale w kuli. do czasu aż Pysia i jej siostra Tosieńka nauczyły się wylewać wodę by dostać się do rybki - musiałam ją wydać. ale trafiła w dobre ręce i długo jeszcze żyła. I spokojnie![]()
mm krewetki mniammm zjadla bym xD
oj tak, pyszności![]()
i tylko dla mnie, koty nie chcą
tosiula pisze:Pokusiłam się i postawiłam małe akwarium. Bojownik i dwie żonyA co, niech ma
![]()
Koty bardzo zainteresowane. Najbardziej Zojka. Maleńka stale przy nich siedzi i obserwujeFajne są: kolorowe i pełne energii. I apetytu
Nelly pisze:tosiula pisze:Pokusiłam się i postawiłam małe akwarium. Bojownik i dwie żonyA co, niech ma
![]()
Koty bardzo zainteresowane. Najbardziej Zojka. Maleńka stale przy nich siedzi i obserwujeFajne są: kolorowe i pełne energii. I apetytu
A jakie masz kolorki?
Mi się bojowniki bardzo podobają. No to koty mają atrakcję![]()
A jak haremik względem siebie się zachowuje? Masz akwarium czy kulę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości