Witam się... jaki to dzisiaj dzień? Aha. Piątkowo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:A nie wiem, czy zauważyłaś, że karton, który Ci wysłałam miał dziury... To był Ryszarda. Mogłaś go dać swoim kociastym po odklejeniu "okien"
vip0 pisze:juana pisze:A nie wiem, czy zauważyłaś, że karton, który Ci wysłałam miał dziury... To był Ryszarda. Mogłaś go dać swoim kociastym po odklejeniu "okien"
No i właśnie o tym kartonie Pusiek wczoraj mówił...
Ten od Rycha mu najbardziej pasował, a potem już jakiś czas w nich nie siedział, no to pocięłam na kawałki i do pieca.
Skąd mogłam wiedzieć, że Puś jest uczuciowo przywiązany?
najszczesliwsza pisze:Uwaga wrzucam zdjęcia Fudziaka na nasz wąteczek.
Tylko nie wiem, czy miau udźwignie takiego klocka...
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:Uwaga wrzucam zdjęcia Fudziaka na nasz wąteczek.
Tylko nie wiem, czy miau udźwignie takiego klocka...
Jak dźwiga Punia i Alka, to taki Fudziaczek to pikuś.
juana pisze:vip0 pisze:juana pisze:A nie wiem, czy zauważyłaś, że karton, który Ci wysłałam miał dziury... To był Ryszarda. Mogłaś go dać swoim kociastym po odklejeniu "okien"
No i właśnie o tym kartonie Pusiek wczoraj mówił...
Ten od Rycha mu najbardziej pasował, a potem już jakiś czas w nich nie siedział, no to pocięłam na kawałki i do pieca.
Skąd mogłam wiedzieć, że Puś jest uczuciowo przywiązany?
Taki mocno juz sfatygowany był ten karton... Ale wiesz- Ryszard jest jeszcze rozbrykany koofniasz i "domek" był w intensywnym użytku. Może dlatego Puś się do niego przywiązał
vip0 pisze:Ale idziemy na kompromis- ja nie spalę, a on sobie wybierze jedno.
Bazyliszkowa pisze:Super, że załatwiłaś alimenty
kamari pisze:Gosiu, ty coś lubisz dzisiaj ograniczać - sobie marzenia, a Pusiowi pudłaJa nie wiem, czy jednym pudłem się wypłacisz, bo to spalone było od samego Rysia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 52 gości