Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:a wymierze i podam dokladnie -witajcie
anulka111 pisze:Rety dreszcz mnie przeszedl-na razie chce zrozumiec Smakusie ,czemu woli zeskakiwac z wysoka-miala mozliwosc zejscia po hamaku i potem na sofe ,a ta nie musi od razu skok na podloge-a ragdolki malo zgrabnie skacza-fakt Smakusia najlzejsza z tego towarzystwa,ale lekkiego stracha mam,Rys zas zaanektowal najnizsza rozete-po co pchac sie wyzej ,jak mozna sie oszczedzac-spal juz w najnizszej rozecie ,hamaku .Co chwile ktores podchodzi drapac drapak.
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Rety dreszcz mnie przeszedl-na razie chce zrozumiec Smakusie ,czemu woli zeskakiwac z wysoka-miala mozliwosc zejscia po hamaku i potem na sofe ,a ta nie musi od razu skok na podloge-a ragdolki malo zgrabnie skacza-fakt Smakusia najlzejsza z tego towarzystwa,ale lekkiego stracha mam,Rys zas zaanektowal najnizsza rozete-po co pchac sie wyzej ,jak mozna sie oszczedzac-spal juz w najnizszej rozecie ,hamaku .Co chwile ktores podchodzi drapac drapak.
Uff. Jeśli chodzi o skakanie z wysoka, wystarczy mi, jak Fasolka wyskakuje spod sufitu, czyli z szafy. Te drapaki nie na moją kieszeń, niestety
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, Paula05, Silverblue i 39 gości