Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 11, 2013 20:59 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

musisz ucałować tego Gościa na klawiaturze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A poszukiwania Yoko jakos się ruszyły?
ja ostatnio w wątkach mam duże tyły ,więc zanim to wszystko nadrobię trochę mi zejdzie :oops: :oops: :oops: :oops:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Migneło mi Ewuś,że nie umiesz zrobić banerka,czemu nie piszesz hę?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sty 11, 2013 23:06 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Myszolandia pisze:musisz ucałować tego Gościa na klawiaturze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A poszukiwania Yoko jakos się ruszyły?

Migneło mi Ewuś,że nie umiesz zrobić banerka,czemu nie piszesz hę?
Gość uwielbia nasze pieszczoszki, barankowanie, czesanie…. Dziękuję – oczywiście wygłaszczę wydrapię i pocałuję też w Twoim imieniu! A na Wampira dmucham, syczę, czasem noszę w ręce opryskiwacz….
Mam nadzieję, że czujesz się lepiej, już nie masz temperatury i mniej kaszlesz! :1luvu:

Ściagnęłyśmy się dziś myślami :) - pisałaś u nas posta a ja myślałam, że w jednym z kolejnych tematów wymienię w tekście Twoje imię :)

Po Yoko ani śladu, każdy sygnał okazuje się fałszywy a nagroda jest wysoka. :( Zaproszeni wcale nie dołączyli do wydarzenia, rzadko widzę udostępnienie, czasem tylko ktoś tuż po mnie udostępni zdjęcie albo ogłoszenie :(
Wieszane ogłoszenia są zrywane albo się odklejają, ludzie wcale nie zwracają uwagi na ogłoszenia ani ich nie czytają nawet młodzi… Dopiero zaczepiani podczas psiego spaceru okazują zainteresowanie... :|
Jutro kolejny raz będzie oklejany region stosunkowo niedaleko miejsca zamieszkania Doroty!
Weterynarze nie potwierdzili, że powieszą ogłoszenia. Wtedy gdy się spotkałyśmy z Dorotą byłyśmy w 2 lecznicach i same powiesiłyśmy. U mojej wet dość długo ogłoszenie wisiało ale nawet tam znikło :(

Banerek malutki (w tej chwili nawet zmieściłby się większy - czyli zamiennie) i najprostszy tekst z zachowanym sensem takim ale podkreśleniem że to wątek - "Klikaj z nami - konkursy różne dla zwierząt dzieci i inne - wątek zbiorczy" - coś żeby to odróżnić od sąsiedniego banerka ogólnie znanego od poomoc.pl do tego wątka stosowany zamiennie z podlinkowanym napisem KLIKAJ TEŻ TUTAJ :!: – już się przyznałam :wink: ….
Czy jeszcze tam zaglądacie i klikacie?
Uparty Koziorożec usiłuje się tego nauczyć sam. :oops: Okazało się że chciałam napisać za dużo albo za duże litery i wyszła mi jakaś bzdura :evil: ….Inny program specjalny do banerków, który mi podesłał Krzyś jest fajny ale co z tego gdy nie ma polskich znaków….

Zaczął się weekend – może po zakończeniu domowych obowiązków uda mi się w jakiś dzień dłużej posiedzieć przy komputerze.

Tydzień temu obiecałam ciąg dalszy czegoś ale nikt się tym nie zainteresował, nie ujawnił swej obecności nawet emotikonką więc monologu pisała nie będę bo tego nie lubię i czekam…
Wprawdzie po każdej wizycie pojawiają się nowe pomysły na kolejny post ale najczęściej jest tylko odpowiedź na Wasze…
Potem znowu czekam aż kiedyś ktoś się tutaj ujawni...edytuję go często przez kilka dni i wymyślony temat na kolejny post już nie jest aktualny :|
Widzę tylko zmieniającą się ilość odwiedzin ale kto tu i kiedy był nie wiem nawet jeśli czasem zapytam wprost gdy się zastanawiam czy jest sens prowadzić ten wątek :evil:
Trochę podobnie często bywa z wysłaniem SMS albo maila - szkoda że nie ma zwyczaju potwierdzania chociaż jednym słowem lub emotikonką, że ktoś to odebrał a nie pisało się w kosmos lub pod zły adres :| Pisanie na wątku jest lepsze pod jednym względem - przeczyta to więcej osób ale nie da się w nim poruszać spraw najbardziej prywatnych...

My zdrowotnie się nawet trzymamy. :)
Niepokoję się o Najbliższych i Ich problemy. Czasem chwilowo tracę z Nimi kontakt! Znowu mogę tylko czekać na najkrótszą wiadomość i nic więcej nie mogę zrobić ani w żaden sposób pomóc :( :cry: :cry:

Z bardzo miłą myślą wkraczałam w Nowy Rok - już wiedziałam, że Ktoś o Kogo długo się martwiłam bo na nic nie reagował przysłał mi życzenia Świąteczne :D
Dziękuję – wiem, że tutaj do nas zaglądasz :1luvu:

Jest fajny wątek viewtopic.php?f=8&t=149798 na nim m.in. kotka z kociętami, żubry on-line tutaj ich profil https://www.facebook.com/ZubryOnline
Życzymy miłego spokojnego weekendu i cały czas bardzo mocno :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiamy
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sty 16, 2013 16:08 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Dzisiaj wygłaszcz powtórnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tak ,już jest dużo lepiej.Nie miałam temperatury z jednej strony ,na szczęście,tylko dychałam

Może trzeba inny banerek zrobić,na czerwonym tle ,albo na białym z czerwonymi napisami ?

a Tej strony z klikaniami ,to przyznam się szczerze,ze jeszcze nie widziałam :oops: pewnie dlatemu,ze ogólnie ostatnio przelotem jestem tutaj i przeleciało mi

A co za program do banerków Krzyś CI podesłał?

A w tym programie Ewuś,możesz sobie ustawić wielkość napisów
Tylko najpierw dane tło czy zdjęcie zmniejsz do takiej wielkości jakiejma być banerek ,dopiero potem wpisuj napis,nie zmniejszaj z już wpisanym napisem,bo będzie rozmazany.Ja tak na początku robiłam ,póki nie doszłam czemu mam napis tak rozmazany.Jeszcze przed zapisaniem ,masz tam takie coś jak "dpi" ja ustawiam na największe możliwe jakie tam jest

Ja w miarę możliwości jestem tu na wątku też,tylko nieraz w roli czytacza,bo coś mi z netem ostatnio przez 2 dni szwankuje.Dzisiaj tfu tfu na razie jest ok i czekam na ciąg dalszy ..

A właśnie,zapodaj mi jeszcze raz swój nr bo teraz sobie przypomniałam,ze i Twój mi wcieło jak mi padł telefon ,jak masz mój to zapodaj tylko esa,ze to Ty ,jeszcze raz sobie zapiszę

A temu wątkowi muszę się przyglądnąć
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro sty 16, 2013 22:47 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Dziękuję - Wampir wygłaskany ale dziś na mnie polował....wrrr. :( ..
Nie wiem kiedy dam radę nad czymś popracować ani się pojawić – mam w domu dziwne problemy – internet w UPC działa „siła znakomita” ale przy próbie włączenia czegokolwiek problem z jakimś DNS czy DSN… Dopiero gdy skończę domowe obowiązki muszę się doczekać w kolejce aż TZ skończy korzystać ze swojego mobilnego łącza, które co chwilę gubi połączenie….
Na razie nie wiem jaki to program – pracowałam na nim bezpośrednio w internecie. Muszę mieć dobre połączenie i przeszukać całą korespondencję.

Ten program od Ciebie nie wiem czy udało mi się wgrać :|

Teraz jest taki dziwny okres – albo sami chorujemy albo opiekujemy się kimś chorym albo z powodu choroby kogoś mamy spiętrzenie pracy albo zbliża się okres rozliczenia albo dzieci i nauczyciele już mają albo zaczną ferie więc trzeba zawalczyć o urlop…. :) Przez dłuższy okres na forum będzie nas mniej…
http://www.terminyferii.pl/ferie2013/ Według daty Termin ferii zimowych Województwo
14 stycznia - 27 stycznia 2013 r. kujawsko-pomorskie, lubuskie, małopolskie, świętokrzyskie, wielkopolskie
21 stycznia - 3 lutego 2013 r. Podlaskie, warmińsko-mazurskie
28 stycznia - 10 lutego 2013 r. Dolnośląskie, mazowieckie, opolskie, zachodniopomorskie
11 lutego - 24 lutego 2013 r. Lubelskie, łódzkie, podkarpackie, pomorskie, śląskie

Jako jedyna odpowiedziałaś na moje pytanie i potwierdziłaś, że jesteś regularnie na wątku więc napiszę coś specjalnie dla Ciebie… :1luvu:

Czy to legenda czy dzieje się naprawdę….
Dawno dawno temu a mieszkam tutaj już ponad 22 lata słyszałam, że w naszym parku - obecnie to Zespół przyrodniczo-krajobrazowy http://www.warszawska.info/parki/arkadia.html - żyje bardzo dużo różnych gatunków ... nawet kilkakrotnie przechodziłam koło drzew, na których ktoś kiedyś mi pokazywał że tam było gniazdo sowy….
Kilka lat temu wracając z suką z działki przez park gdzie ludzie stali z głową podniesioną do góry – z daleka na gałęzi zobaczyłam 3 małe kłębki - podobno sowy. Zdjęcie zrobione z kieszonkowego aparatu bardzo słabe pokazywałam Wam już kiedyś dawno temu…
Czas mijał…
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto sty 22, 2013 22:37 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

MaryLux pisze: :1luvu:
:1luvu: Jesteśmy ponownie! Minął weekend.
Ostatnio wolny czas w domu jest dla mnie dość męczący. Skończył się remont parkietu i oceniam efekt średnio – za szybko było lakierowane bez sprawdzenia technologii….więc duże fragmenty wyglądają gorzej niż dawniej – powstały ciemne plamy, których wcześniej wcale nie było…
Potem była przebudowa szafy i dobudowywanie innej na drugiej ścianie czyli moje wkładanie i wyjmowanie wszystkiego w tempie nie nadającym się do układania sobie tego spokojnie na półkach… :|
W poprzednią sobotę zakupy płytek z glazury na podłogę w kuchni i noszenie wszystkiego z samochodu.
….
Jak zachowują się Wasze kotki? Czy zrobiły coś czym Wam się poważnie naraziły?
…..
Pod choinką stała szopka. Po jej rozebraniu mimo moich ostrzeżeń że to ryzykowne stanęła na telewizorze. Któregoś dnia rano wchodzę do pokoju i szopka leży za telewizorem na parapecie, z tylu pełno sianka i suchych roślin. Dobrze, że Nero nie rozbił nią szyby ani niczego innego a przecież wiadomo, że od zawsze mały przesiaduje na telewizorze i na niego wskakuje….…
…..
Sytuacja druga.
Wieczorem odkurzyłam całe mieszkanie a rano wchodzę do pokoju Krzysia i widzę na całym dywanie ślady kocich łapek i w różnych miejscach rozsypany klej do glazury…. To tylko mój koteczek się zabawiał i przez maleńką szparkę wyciągał sobie coś sypkiego…. :ryk:

Na dziś koniec pracy - ktoś zaczyna dla Was mruczeć kołysankę i położył się obok klawiatury więc ruszanie myszką też nie jest wskazane :D

A jednak nie taki koniec :wink:
Sylwia - zobacz to:Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=150109][img]http://tnij.org/t8ou[/img][/url]
Nie mam pojęcia dlaczego nie przyjęło wyższego a te obok są większe i wyższe! To Word + Paint! :oops:
Pozdrawiamy Ewa&Choco&Nero
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro sty 23, 2013 20:26 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Moja Inka jest @. Jak ją zapraszam na mizianki foch. Ale np. wczoraj wychodziłam z domu pod wieczór, taka wtorkowa rutyna. @ tak się darła na naszym 3 piętrze (w mieszkaniu), że na 1 ją słyszałam. Dziwne, że TOZ jeszcze nie dotarł.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro sty 23, 2013 20:29 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Mam remont kuchni więc wiem co się dzieje.A jeszcze remont z taką ilością kotów to koszmar...
Trzymaj się i nie przejmuj plamami.Choć wiem,ze ciężko bo jakaś praca i forsa włożona.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro sty 23, 2013 22:14 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Wieki temu robiłam remont w łazience. Miałam wtedy jednego Sosera i jednego Kota. :lol:
Wydawało mi się, że wszystko świetnie chowam, wychodząc z domu. Moje futerka uznały, że należy zweryfikować moje dobre samopoczucie w tym temacie. Któregoś dnia po powrocie, zastałam wór cementu dokładnie rozprowadzony po wszystkim, ze szczególnym uwzględnieniem dywanu. Perfekcyjnie wymieszany ze żwirkiem.
Kot stwierdził - ale fajna kuweta...
Soser pomyślał - jest taka duża, że też się zmieszczę. Jeszcze nigdy nie miałem swojej kuwety...
Gdy wróciłam do domu, pył unosił się wszędzie. Myślałam, że u kogoś się pali i dym się do nas przedostał.
Starsza córka, która wróciła kilka godzin wcześniej i przez cały czas sprzątała, pocieszyła mnie, że teraz to już nic... :roll:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw sty 24, 2013 19:18 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

kussad pisze:
A jednak nie taki koniec :wink:
Sylwia - zobacz to:Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=150109][img]http://tnij.org/t8ou[/img][/url]
Nie mam pojęcia dlaczego nie przyjęło wyższego a te obok są większe i wyższe! To Word + Paint! :oops:
Pozdrawiamy Ewa&Choco&Nero

Ulalala Ewuś ,Ty to sama zdziałałaś? ,łoł
Ale fajnie CI to wyszło ,bez zbędności,wiadomo o co kaman,superowo i co najważniejsze właśnie,ze czytelnie,szacuneczek moja droga szacuneczek :piwa: :piwa: :piwa:

Piękny ten park.Jak kiedyś będziemy w Wawie musimy koniecznie tam zajrzeć :ok: :ok: :ok:
A zdjęcie coś kojarzę jeszcze tak fajnie je opisywałaś ,coś mi świta
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sty 24, 2013 22:19 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

O masz – ale niespodzianka – Tyyyle Gości a czasem czekam kilka dni na kogoś chociaż jednego z napisaniem jakiegoś najkrótszego posta :1luvu:
MaryLux pisze:Moja Inka jest @. Jak ją zapraszam na mizianki foch. Ale np. wczoraj wychodziłam z domu pod wieczór, taka wtorkowa rutyna. @ tak się darła na naszym 3 piętrze (w mieszkaniu), że na 1 ją słyszałam. Dziwne, że TOZ jeszcze nie dotarł.
Cos mi to przypomina!
Za czasów gdy jeszcze wydawało mi się, że nikt nie wie o moim kociątku mały dużo płakał…, że w naszej kamienicy są grube ściany :wink: pewnego dnia sąsiad z piętra, z którym w życiu nigdy wcześniej nie rozmawiałam – od niedawna mąż sąsiadki nagle zaczął ze mną rozmowę o kotach. Nie wiedziałam, że mniej więcej równocześnie z Nerusiem u nich zamieszkała najpierw jedna a miesiąc później druga dorosła kotka…Mój albo musi się przytulać już teraz natychmiast podczas przygotowywania jedzenia miedzy talerzami i głośno najpierw miauczy tak po dziecinnemu taki ogromny kotuś – nie udało mi się nigdy tego nagrać – przestaje gdy wyjmę aparat…a za chwilę bardzo głośno mruuuczy żeby za moment mnie próbować gryźć więc jest koniec zabawy – idę sobie!
ASK@ pisze:Mam remont kuchni więc wiem co się dzieje. A jeszcze remont z taką ilością kotów to koszmar...
Trzymaj się i nie przejmuj plamami.Choć wiem,ze ciężko bo jakaś praca i forsa włożona.
hanelka pisze:Wieki temu robiłam remont w łazience. Miałam wtedy jednego Sosera i jednego Kota. :lol:
Wydawało mi się, że wszystko świetnie chowam, wychodząc z domu. Moje futerka uznały, że należy zweryfikować moje dobre samopoczucie w tym temacie. Któregoś dnia po powrocie, zastałam wór cementu dokładnie rozprowadzony po wszystkim, ze szczególnym uwzględnieniem dywanu. Perfekcyjnie wymieszany ze żwirkiem.
Kot stwierdził - ale fajna kuweta...
Soser pomyślał - jest taka duża, że też się zmieszczę. Jeszcze nigdy nie miałem swojej kuwety...
Gdy wróciłam do domu, pył unosił się wszędzie. Myślałam, że u kogoś się pali i dym się do nas przedostał.
Starsza córka, która wróciła kilka godzin wcześniej i przez cały czas sprzątała, pocieszyła mnie, że teraz to już nic... :roll:
Wiem, że to wtedy nie było nic śmiesznego ale Asiu i Aniu tak fajnie o tym napisałyście i po prostu parsknęłam śmiechem sama do siebie….
Wiecie co jest najlepszą kuwetą wg Nerutka – reklamówka z połówkami grochu albo soczewicą… Przyłapałam kiedyś łobuza na stole podczas próby kopania w soczewicy…
Myszolandia pisze:Ulalala Ewuś ,Ty to sama zdziałałaś? ,łoł
Ale fajnie CI to wyszło ,bez zbędności, wiadomo o co kaman, superowo i co najważniejsze właśnie, ze czytelnie, szacuneczek moja droga szacuneczek :piwa: :piwa: :piwa:
Moja próba zrobienia pierwszego w życiu banerka została właśnie podsumowana: :(
casica pisze:Wkleiłam, ale słabo się rzuca w oczy, może się ktoś zdolny ulituje?
Dziękuję – troszkę mnie pocieszyłaś. Całkiem mnie zagięło gdy to zobaczyłam i straciłam ochotę na wszelkie próby nauki robienia banerków… Przecież napisałam, że narazie, że zanim ktoś nie zrobi czegoś lepszego jest to a jakoś sama nie zrobiła nawet podlinkowanego napisu….
Kiedyś spróbuję coś zrobić dokładnie wg instrukcji na razie nie mam miejsca w podpisie i zero czasu na cokolwiek...zwłaszcza tuż przed tygodniowym urlopem
Właśnie przy okazji czy zagłosowałyście w naszej ankiecie dotyczącej koalicji? Nie trzeba się wypowiadać na wątku - wystarczy kliknąć w odpowiedni punkt w ankiecie!
Teraz trochę jestem tym zajęta na Dogo…
Drugie głosowanie - na KrakVet - w tym miesiącu na Szczecinek i Bono-Podhalany

Jutro poproszę o trzymanie kciuków za Krzysia – ma egzaminy - dziś zdał jeden, jutro o 8:00 zaliczenie a o 17:00 egzamin…!
Dziś było śmiesznie – poszedł na laboratorium, coś zaliczył, poszedł na wykład a trafił na egzamin, którego dziś miało nie być… :)

Też idę spać i dziwnie mnie pieką oczy - całkiem nie tak wszystko się układa w akcji, w której biorę udział i częściowo ją prowadzę... Trochę mi dziś nijako - kolejny raz zawiodłam się na kimś na kogo liczyłam, wcale nie widzi mojej prośby albo jeżeli wogóle zareaguje już będzie za późno :(
Wiem, czas wszystko zmienia, kiedyś było inaczej i w sercu pozostaje taka myśl! :(
Najważniejsze że nie jest to ktoś mi bliski ani dla mnie ważny :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt sty 25, 2013 18:44 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Dla mnie jak na pierwszy raz bardzo dobrze,a właśnie,że rzuca sie w oczy,bo tej zieleni nie da się nie zauważyć,a jak się zuważy to i się przeczyta .Widać go ? widać,da radę go przeczytać ? da radę
Ja jak pierwsze banerki zaczęłam robić to niektóre mniej czytelne były
Zrobiłaś jak umiałaś
Poza tym liczą się ,że sama chętnie zrobiłas,bo chciałaś pomóc ,tym bardziej,że to pierwszy Twój banerek
Nic się nie podłamuj ,tylko sobie powoli działaj dalej
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie sty 27, 2013 13:41 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Myszolandia pisze:Dla mnie jak na pierwszy raz bardzo dobrze,a właśnie,że rzuca sie w oczy,bo tej zieleni nie da się nie zauważyć,a jak się zuważy to i się przeczyta .Widać go ? widać,da radę go przeczytać ? da radę
Ja jak pierwsze banerki zaczęłam robić to niektóre mniej czytelne były
Zrobiłaś jak umiałaś
Poza tym liczą się ,że sama chętnie zrobiłas,bo chciałaś pomóc ,tym bardziej,że to pierwszy Twój banerek
Nic się nie podłamuj ,tylko sobie powoli działaj dalej
Dziękuję !
kussad pisze:Jutro poproszę o trzymanie kciuków za Krzysia – ma egzaminy - dziś zdał jeden, jutro o 8:00 zaliczenie a o 17:00 egzamin…!
Dziś było śmiesznie – poszedł na laboratorium, coś zaliczył, poszedł na wykład a trafił na egzamin, którego dziś miało nie być… :)

Też idę spać i dziwnie mnie pieką oczy - całkiem nie tak wszystko się układa w akcji, w której biorę udział i częściowo ją prowadzę... Trochę mi dziś nijako - kolejny raz zawiodłam się na kimś na kogo liczyłam, wcale nie widzi mojej prośby albo jeżeli wogóle zareaguje już będzie za późno :(
Wiem, czas wszystko zmienia, kiedyś było inaczej i w sercu pozostaje taka myśl! :(
Najważniejsze że nie jest to ktoś mi bliski ani dla mnie ważny :)
Ostatnio napisałam to i nikt, dosłownie nikt tego nie zauważył :(

Teraz dalej mi nijako: - Mam ferie, odeszłam a zresztą gdy napisałam że "odchodzę..." nikogo nie zainteresowało skąd dlaczego i gdzie, jedynie najbliżsi znajomi tutaj na moim wątku jeśli ktoś tutaj zagląda a tego nie wiem kto - znali moje plany - wyjechałam poza zasięg Internetu – po prostu mobilne łącze tutaj wcale nie działa i już niczego nie mogę zrobić…

Rozłącza mnie natychmiast zanim cokolwiek spróbuję napisać…Wracam za tydzień – czyli za późno… Po kilkudziesięciu próbach mimo wcześniejszej prośby skierowanej do kogoś prywatnie dopiero teraz udało mi się to zacytować - to mój post napisany na wątku o konkursie Krakvet całkiem w biegu jeszcze z pracy w dniu Pt sty 25, 2013 12:26. Potem już był tylko inny z prośbą o zrobienie czegoś… też już nie zauważony przez nikogo… Nie wiem już o niczym co dzieje się na forum…To ostatnie co mogę próbować zrobić dla Szczecinka – na razie już nie dam rady wkleić tego do pierwszego posta… Na Dogo wogle nie daje rady się zalogować nawet na kilka sekund więc też już tam tego nie wkleję… takie świetne jest mobilne łącze T-mobile w kolejnym miejscu gdyby ktoś się zastanawiał nad taką opcją…
viewtopic.php?f=1&t=148574&start=960#p9571483
kussad pisze:Wracając do tematu Szczecinka:
Na FB na wydarzeniu Szczecinka ukazała się taka prośba:
Były podopieczny Schroniska w Szczecinku Nasz Bolesław zwany też B-Bis w konkursie startuje, prosimy o głosy. http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater Moi Drodzy były podopieczny schroniska Bolek startuje w konkursie o nazwie "Jestem adoptowany jestem kochany" zorganizowanym przez sklep ZooArt, gdzie nagrodą główną jest bon w kwocie 150zł, który można przekazać na wybraną organizację działającą na rzecz zwierząt. Potencjalna wygrana trafiłaby do psiaków ze szczecineckiego schroniska. Bolesław startuje także w konkursie "Zwierzak miesiąca". Tak więc zachęcam gorąco do głosowania od 25.01.13r. od godziny 18.00 - historia nr 7 „Starszy wcale nie znaczy gorszy” oraz "Zwierzak miesiąca" - kandydat nr 2. Głosujemy na http://www.facebook.com/sklepzooart Rozstrzygnięcie konkursu 15.02.13r.

Dziś mam dodatkową prywatną przykrość - jest rocznica śmierci Mojej Mamy i wiem że coś całkiem innego właśnie też się skończyło :cry:

Już więcej nie będę próbowała logować się kilkadziesiąt razy żeby cokolwiek tutaj napisać ani próbować czegoś innego - może mi już na tym przestaje zależeć... :cry:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie sty 27, 2013 13:47 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

kussad pisze:wiem że coś całkiem innego właśnie też się skończyło :cry: [/color][/b]

Już więcej nie będę próbowała logować się kilkadziesiąt razy żeby cokolwiek tutaj napisać ani próbować czegoś innego - może mi już na tym przestaje zależeć... :cry:
Ewa, co się dzieje?
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie sty 27, 2013 13:59 Re: Choco Mruczek[*] Mikuś[*] i Nero 3

Ja też czytam.
Trzymam kciuki.

wszystko się kiedyś kończy :(

Ja - zapalenie oskrzeli.
Kostusia - zapalenie płuc.

Pozdrawiamy - Wypocznij dobrze :1luvu:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

[poprzednia][następna]