Anetko, zdejmowanie skórki, o ile dobrze podpieczona, to nie jest problem. Nie ma się co bać, trzeba sobie zrobić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Papryka super i nawet wydaje się nietrudna do zrobienia... Tylko to "zdejmowanie skórki" mnie lekko przeraża...![]()
![]()
Pokażemy ślicznoty![]()
Zawieszka - prześliczna kotunia![]()
Rysia - konewka- dała przy mnie popis swoich możliwości... ale poza tym jest taka miła i słodka...aż się wierzyć nie chce, że coś dziwnego siedzi w tej ślicznej łepetynce...
I moja niebieska miłość
Sadzac po wpisie casicy na wnerwionych, to rzeczywiscie sfrustrowanaanulka111 pisze: gdzie aktualna fotka Salcesonii-ona pewnie sfrustrowana jest biedulka![]()
Birfanka pisze:Fotki super!Sadzac po wpisie casicy na wnerwionych, to rzeczywiscie sfrustrowanaanulka111 pisze: gdzie aktualna fotka Salcesonii-ona pewnie sfrustrowana jest biedulka![]()
![]()
A mnie sie udalo dzis w ostatniej sekundzie powstrzymac sfrustrowana Fifinke![]()
Dywanik w WC juz zostal préalablement zwiniety w kulke
Megana pisze:A o co chodzi z epoksydowymi fugami? Będę na nowo kładła kafle w kuchni na podłodze, oświeć mnie, zanim popełnię jakieś głupstwo.
Mój główny szczoch na razie leje na schody, ale kto ją tam w przyszłości wie...
magicmada pisze:Spróbuj dostawić w przedpokoju małą odkrytą kuwetę wyłożoną gazetą. Eksperymentalnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1517 gości