Cześć Motylki! Super fotki Tylko Patmolka mogłaby się nam bardziej pokazać
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Reszta rodzinki nie lubi wypraw w góry? fajna mgła, aż poczułam ten klimat, tylko w górach jest taki wyjątkowy.
A na urlop kiedy jedziecie? Ja jeśli pojadę to spontanicznie jak będę pewna że nic się już nie zmieni, że nie zabiorą mi resztki urlopu ani nie wyślą na drugi koniec Polski
Młoda nie przepada za górami a TŻ był jeden dzień z nami, i tez pojedzie na urlop w Karkonosze- ale on preferuje Schronisko po Łabskim ponad inne a ja lubię się powłóczyć z plecakiem pomiędzy rożnymi schroniskami
koty nie maja wyboru -nie mogą z nami jechać
Caillou bardzo się ten daszek podobał
shalom to daj znać jak będziesz jechała spontanicznie
Dobra, dobra - nie wymyślaj i pozwól się sfocić A zdjęcie możesz wysłać na PW
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.