Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 08, 2011 14:29 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

s'il te plait :)
zgodnie z zamówieniem - tytuł zmieniony, chociaż zostały jeszcze ustne ;)
swoją drogą, Pasibrzucho, okropne rzeczy widzą Twoje oczy :?

Ja rozumiem, że pod palmą milej, ale po pierwsze to jest szeflera, a po drugie znajduje się w ciągu kuchennym :evil:
Mogę jej najwyżej sztuczne kwiotecki na kuwetą w przedpokoju zamocować 8)

nie wiem, co jej wpada do głowy, bo 90% Darów składa jednak tam gdzie trzeba; może te są w jakiś sposób wyjątkowe?
:mrgreen:

Nie chcę iść jutro do pracy :crying: :placz: :crying: :placz: :crying::placz:
Czemu znowu nie zagrałam, w związku z tym nie wygrałam?????
To jest takie marnowanie czasu te 8 i pół godziny :?
A życie ucieka :|
Ostatnio edytowano Nie maja 08, 2011 15:10 przez pozytywka, łącznie edytowano 1 raz

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Nie maja 08, 2011 14:58 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Zdzisia w niebezpieczeństwie :strach: na pulpety :strach:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie maja 08, 2011 15:04 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

spoko :mrgreen:
dziś tez mi się nie chciało obiadu ugotować
a jutro tym bardziej nic nie ugotuję
a we wtorek nie będę miała czasu na gotowanie, w środę będę odchorowywać wtorkowe wielogodzinne czekanie pod gabinetem alergologa, w czwartek nie ugotuję, bo kto by tam gotował w czwartki, a w piątek powiem dzieciom, żeby sobie zrobiły naleśniki
:mrgreen:
Po tygodniu przewinienie sadzenia kocich bobów się zeruje i jest wykreślane z rejestru wykroczeń :smiech3:

pozytywka

Post » Nie maja 08, 2011 15:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

to dobrze Obrazek bo się już wystraszyłam

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie maja 08, 2011 15:16 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

zupełnie niepotrzebnie; przecież wiesz, że ja nie lubię gotować - gdzie by mi się chciało gulasz z kota przyrządzać, jak nawet pomidorowej mi się nie chce na gazie postawić? :mrgreen:

Zdzisia od kilku dni spędza czas na stojąco - dwułapko.
Jakaś muszka wielkości owocówki krążyła po oknie w kuchni i Zdzisia została zahipnotyzowana. Stała na dwóch łapkach, od czasu do czasu podskakując najwyżej, jak dała radę (po kilkudziesięciu próbach skacze coraz wyżej - jednak trening czyni mistrza). Nie pomogło przepędzenie muszki, odwracanie uwagi Zdzisi zabawkami, jak tylko sobie przypomni, albo jak się obudzi, pędzi na okno i sterczy z wyczekującym wyrazem pyszczka, wlepiając oczka w górną framuge okna :mrgreen:

pozytywka

Post » Nie maja 08, 2011 15:51 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Moje kociambry od kilku dni tak latają za światełkiem lasera :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 08, 2011 16:04 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

pozytywka pisze:Nie pomogło przepędzenie muszki, odwracanie uwagi Zdzisi zabawkami, jak tylko sobie przypomni, albo jak się obudzi, pędzi na okno i sterczy z wyczekującym wyrazem pyszczka, wlepiając oczka w górną framuge okna

Kup kotu śmierdzącego scurka, szybko zmieni zainteresowanie muchą i pokocha śmierducha :mrgreen:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie maja 08, 2011 16:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Szura-najmysi mama pisze:
Kup kotu śmierdzącego scurka, szybko zmieni zainteresowanie muchą i pokocha śmierducha :mrgreen:

Co kup? 8O

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 08, 2011 16:09 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Zabawkę, szczura, nasączonego kozłkiem lekarskim :P

Wczoraj na wystawie w końcu były. Moje koty pobiły sie o "scura", dzisiaj dokupiliśmy drugiego :D
Szczur śmierdzi okrutnie, ale moje koty zakochane w nim są. :ok:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Nie maja 08, 2011 16:24 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Znaczy - scur z walerianą w formie zioła, tak?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Nie maja 08, 2011 16:35 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Chyba tak :D

Bo nie wiem jak wygląda ten kozłek 8O , a nie pomyślałam aby zaglądać mu do brzusia :lol:

Pierwszy szczur przywieziony z wystawy został natychmiast uprany przez mojego Tż :ryk: Szczur rozsiewał takie wonie że chłop pomyślał iż zabawka jest jakaś wybrakowana! On jednak (ten szczur) i po praniu cuchnął przepieknie :ryk:
Można go kupic jedynie u Rufiego, a i to nie zawsze mają :|
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Nie maja 08, 2011 16:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Ten kozłek nieszczęsny to właśnie waleriana w postaci roślinnej 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Nie maja 08, 2011 16:57 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

Pozytywko - odnośnie naszej rozmowy o sprzęcie toaletowym http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... yte/174569

8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Nie maja 08, 2011 19:33 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

AYO, dokładnie tę samą mam w zakładkach na stałe przyklejoną :D, że jak juz się ugnę, to zamówię
Bo jednak odkryta kuweta ma tę zaletę, ze na bieżąco wyciągam z niej wszystkie dary ołtarza i nic tam nie leży i nie czeka na rozszarpanie przy następnym grzebu, grzebu
Z drugiej strony, gdybym kiedykolwiek wybierała się na vilegiaturę, przydałoby się mieć krytą, żeby właściciel kwatery był spokojny o swe ściany i panele :mrgreen:

Szura, mam krople walerianowe, cudownie walące kozłkiem lekarskim, czyli capkiem i raz na czas tworzę pseudoszczury dla futrzaków; ale oni są wtedy trochę niepoczytalni
nawet gdzieś tu są zdjęcia z sesji po ćpaniu :mrgreen:
Poza tym, muchi są boskie nie? :wink:
Satyr i Najmysia na pewno potwierdzą :ryk:

pozytywka

Post » Nie maja 08, 2011 21:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou - po maturze :)

pozytywka pisze:Szura, mam krople walerianowe, cudownie walące kozłkiem lekarskim, czyli capkiem i raz na czas tworzę pseudoszczury dla futrzaków; ale oni są wtedy trochę niepoczytalni
nawet gdzieś tu są zdjęcia z sesji po ćpaniu :mrgreen:
Poza tym, muchi są boskie nie? :wink:
Satyr i Najmysia na pewno potwierdzą :ryk:

To ma zdecydowanie inny zapach niż krople waleriana, a co do muchów to ja sie nie chce wypowiadać :ryk:
Obrazek

Szura-najmysi mama

[poprzednia][następna]