» Czw kwi 07, 2011 7:54
Re: Gapusia,Smakusia,Gucio i Ryś cz. 5 od str44 wystawowe foty
mar9 pisze:anulka111 pisze:Mar9 a jak sadzisz ,ze sie przyznam,jakie czesci ciala miewam czasem w rece jak sie budze?
Dzisiaj szalalam w papierach od wscieklego poranka-3 koty mi pomagaly lezac na papierach -stanowczo przyda sie jakis rtg w oczach-czemu one wszystkie musza pomagac?

hmmm, to znaczy, że przyznasz się do tych ładnych części ciała tak? to już lepiej nie pytam dalej
a pomagaczom może dasz puste kartki i jakieś kredki, niech se obrazki malują jak lubią papierkową robotę

nic z tego -probowalam juz wszystkiego -rude musi lezec na papierach mruczac i nadstawiajac tyleczek do glaskow -nie glaszcze to przyjmuje na papierach pozycje niedwuznaczne

Smakusia po pertraktacjach spala w koszyku na stole,Gucio zawodzil o glaski i nie mogl sobie znalezc miejsca=efekt łazil mi po papierach -glaszczew ,mruczy ,nie glaszcze zawodzi jak kotka w rujce

-a ja mam byc skupiona i pracowac-wariatkowo i tyle;)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.