Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 26, 2010 21:46 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

A Stefcia niech powie Kasi, żeby Kasia powiedziała, gdzie doktórki Agata i Dorota mogą iść 5 września do teatru we Warsiawie i na co? Bo by chciały...

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Pt sie 27, 2010 8:33 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

dokota pisze:A Stefcia niech powie Kasi, żeby Kasia powiedziała, gdzie doktórki Agata i Dorota mogą iść 5 września do teatru we Warsiawie i na co? Bo by chciały...

Kasia muwi Stefciu Stefciu napisz rze piontego wżeśnia to hyba tylko do Jandy jakiejś bo inne teatry ni maja szeżonó jeszcze Stefcia pisze poszłósznie

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pt sie 27, 2010 9:48 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

ooo to moze Dorotka Fruzie i Stopka odwiedzi ??
i az wstyd powiedzieć... weźmie transzporterek Fruziny co go Ania nie zdarzyła jeszcze wysłać.. :oops: )
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Pt sie 27, 2010 10:20 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Flortee pisze:Przyjaciołek Stopka pozdrawia Stefcię i sie zapytuje jakie wieści z nowych domków Gabcia i Coski ?

a Coska domek ma nic a nic nie wie Stefcia i płacze sztego

CatherineTheGreat

Post » Pt sie 27, 2010 14:15 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

A ja jestem czarodziejka! Duża mówi, że czarownica, nie czarodziejka, ale ona się nie zna. A było tak. Dziś Duża ma ostatni dzień urlopu. No to ja chciałam, żeby została w domu, a ona chciała jechać na wycieczkę i zostawić nas na cały dzień. No to ja ją podpuściłam na to, żeby nam wyczyścili okna. No i naiwna się zgodziła. A ja wiedziałam, że to jest świetny sposób, żeby lał deszcz. Zaczęło lać wczoraj wieczorem i przestało dopiero po 11 rano dzisiaj. No i Duża musiała zostać w domu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sie 30, 2010 17:47 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Kasi pojehała na wakanczje a stefcia w domkó i ni ma intereneta sz patyczka a i tak nikt nie dba o pisznie co tam stefci żatem

CatherineTheGreat

Post » Pon sie 30, 2010 18:38 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Stefcia nam się zrobiła obrażalska mówi Duża a Duża ma chory ząbek i buzia jej urosła z jednej strony i bardzo ją bolało a teraz ma zwolnienie z pracy i czyta książki a my na niej leżymy wszyscy razem z agentem Ryśkiem co został wypuszczony bo bardzo piszczał i teraz on nas zaczepia w nóżki i uszy ale jest taki mały że prawie nam to nie przeszkadza.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon sie 30, 2010 20:16 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Stefcia sie nie obraża, bo Stopka przyjaciołek lanie na tyłek zrobi! :piwa:
Ania nie bardzo ma czas pisać, Stopcia wie, bo strasznie duzo biegania ma.. np dziś to wlasnie wróciła z mateuszkiem, bo siedziała dłuzej w pracy, potem była u Ani babci Kici Spod Szafy zawieźć jedzonko i żwirek i myla okna i sie urobila po pachy mowila a potem jeszcze do szklepu po jedzonko i o i dopiero są i Ania od razu pisze. A wczoraj to poł dnia Ania pakowała dary w kolejne pudło i dziś ją połamało w plecach od tego schylania i Ania mowiła cholera jasna bo pan od rzeczy budowlanych wlasnie napisał ze był w szpitalu i chyba dopiero wysyła te rzeczy i to strasznie dlugo wszytsko trwa a domek znowu wygląda jak przechowalnia dla bezdomnych od tych pudeł Ania mowi o.
Obrazek

Flortee

Post » Wto sie 31, 2010 8:58 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

seidhee pisze:Stefcia nam się zrobiła obrażalska mówi Duża a Duża ma chory ząbek i buzia jej urosła z jednej strony i bardzo ją bolało a teraz ma zwolnienie z pracy i czyta książki a my na niej leżymy wszyscy razem z agentem Ryśkiem co został wypuszczony bo bardzo piszczał i teraz on nas zaczepia w nóżki i uszy ale jest taki mały że prawie nam to nie przeszkadza.
Menaszka

Stefcia terasz się dopiero obrazi tak rze ohohohoho jak sie napiszlo rze sie obrarzalszka żrobila a Stefcia hciala dbać o sztronę imformaczyjną drórzyny bo Stefcia wie rze wfszysztkie agenty żajete a Stefci o mombilizaczję hodzilo bo jak się nie mombiliżóje to jeszt kiepszko i tyle a tótej na Stefcię gromy poszypane

CatherineTheGreat

Post » Wto sie 31, 2010 9:51 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Osobiście nie przepadam za gromami...nie żebym się bał.. ale nie przepadam..
Od kilku dni cos mi sie plącze pod nogami. Jest to ponoc MikroAgent Rychu ale cięzko stwierdzić. Jest dobrze zakamuflowany i podgryza mnie w skarpetki.
Niestety ciężko z nim prowadzić treningi, gdyż jest niesubordynowany lekko.. tzn. robi co chce. Ale widać wyraźne postepy, szczególnie w zakresie zdobywania nowego terytorium- potrafi wskakiwac na krzesła, biegać za ogonem, podskakiwac w górę nagle - zaskoczyc wroga. Dziamga też Dużych po rękach.
Coś tam z niego wyrośnie.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto sie 31, 2010 10:54 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Ja jeśtemkem cały cas, tylko Duza mi casem kompa okupuje
Agentka Inka

MaryLux

Post » Wto sie 31, 2010 13:28 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Agent Edek melduje, że aspirantka na agentkę Cośka została awansowana na agentkę i oddelegowana wczoraj na placówkę. Iwcia ją zawiozła osobiście i na miejscu Cośka nie marnując czasu przystąpiła do misji zwiadowczej.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto sie 31, 2010 13:32 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

iwcia pisze:Agent Edek melduje, że aspirantka na agentkę Cośka została awansowana na agentkę i oddelegowana wczoraj na placówkę. Iwcia ją zawiozła osobiście i na miejscu Cośka nie marnując czasu przystąpiła do misji zwiadowczej.

Brawo Cośka

MaryLux

Post » Śro wrz 01, 2010 10:55 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

iwcia pisze:Agent Edek melduje, że aspirantka na agentkę Cośka została awansowana na agentkę i oddelegowana wczoraj na placówkę. Iwcia ją zawiozła osobiście i na miejscu Cośka nie marnując czasu przystąpiła do misji zwiadowczej.

Gratulacje Stopka skłąda i odznaczenie agnentowe składa też na łapki Cośkowe.
A jak Stasia i Mania Stopka ciekawa?
Obrazek

Flortee

[poprzednia][następna]