kociczka39 pisze:kalair pisze:Doberek wszystkim, wczoraj się chwilkę wygrzewałam!![]()
Łoch...........![]()
Na dzień doberek już mi serducho drgnęło![]()
![]()

Hej Kociczko popołudniowo!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:kalair pisze:Doberek wszystkim, wczoraj się chwilkę wygrzewałam!![]()
Łoch...........![]()
Na dzień doberek już mi serducho drgnęło![]()
![]()
bubor pisze:Witaj Kalair z pannami popołudniową już porą , słoneczko u nas też było a teraz " pojawia sie i znika "![]()
kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannami popołudniową już porą , słoneczko u nas też było a teraz " pojawia sie i znika "![]()
No, u nas też!![]()
Witanko popołudniowo Buborku z panienkami!
kalair pisze:annette88 pisze:Lafiku, my też mamy słoneczko już![]()
dzień dobry, kobietki
Doberek Anetko!
Ciociu, ja Wam wysłałam słoneczko!
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannami popołudniową już porą , słoneczko u nas też było a teraz " pojawia sie i znika "![]()
No, u nas też!![]()
Witanko popołudniowo Buborku z panienkami!
Co słychać w pięknym świecie ? , co porabiają pannice ?
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Lafiku, my też mamy słoneczko już![]()
dzień dobry, kobietki
Doberek Anetko!
Ciociu, ja Wam wysłałam słoneczko!
dziękujemy, Skarbusiu
kalair pisze:Miałam gościa, to dwie panny rozpracowywały mu torebkę, Teraz Jedna śpi, a dwie pracowite się myją.![]()
bubor pisze:kalair pisze:Miałam gościa, to dwie panny rozpracowywały mu torebkę, Teraz Jedna śpi, a dwie pracowite się myją.![]()
U nas jest podobnie , jak tylko ktoś sie w mieszkanku pojawi to wszystkie jego rzeczy są gruntownie oglądane , obwąchiwane , przeglądane, Dorcia właśnie śmiga po pokojach jak rakieta a nakrapiana panna śpi
kalair pisze:Wiedziałam, że się ucieszysz!![]()
kalair pisze:Zerknę sobie jednym oczkiem!![]()
Widać, czyje?
kalair pisze:Zerknę sobie jednym oczkiem!![]()
Widać, czyje?
Chat pisze:U mnie tez jest ekipa saperow, strzezonego pan Bog strzeze, lepiej sprawdzic taka podejrzana torebke, czort wie co w niej moze byc![]()
![]()
A co dopiero jak przywoze zakupy! Przejsc nie mozna, wszystkie siatki sa pracowicie wyniuchane, a ta najbardziej obiecujaca zapachowo rozryta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, Lifter, nfd, Paula05 i 48 gości