Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 19, 2010 8:03 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Za 1.50 tylko? 8O
Muszę taką skombinować!

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Wto sty 19, 2010 8:19 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Witajcie karton-caty :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto sty 19, 2010 11:09 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Avian pisze:Witajcie karton-caty :D

Witamy :D

Karmel waży 5,9 kg czyli nic się nie zmieniło od dawna 8)

Gucio 2,9 kg troszkę więcej jak poprzednio :lol:

Filip będzie później bo nie chcę mu przeszkadzać :wink:

Nie pisałam Wam że Gucio to tchórz nad tchórze .Jak przyjdzie ktoś nowy to mały ginie w kanapie 8O
Gość wychodzi kot przemyka jak szczur do drugiego pokoju i chowa się pod kocem 8O długo się zastanawia czy się wyłonić ,najpierw tylko jedno oczko ...i myk pod kocyk .Po jakimś czasie przenosi się na najwyższy punkt mieszkania ,czyli na wielką szafę i filuje z góry :wink:
Jednak jeszcze nie bardzo ma odwagę zejść więc zmęczony zasypia 8)
Duże koty mają parę godzin spokoju :mrgreen: Filip nawet odważył się sam pobrykać :wink: :lol:
Taki to gieroj z mojego Gustawa 8)

Poza tym ze dwa tygodnie nie ma kropli Bacha i jest już nie do wytrzymania :strach:
Karmel znowu burczy non stop ,a Gucio napadywuje bez przerwy duże koty :twisted:
Zamówiłam kolejne krople i jeszcze coś mocniejszego do kompletu 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto sty 19, 2010 13:20 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Zaznaczam sobie :roll: ale mam do doczytaniaaaa :strach:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Wto sty 19, 2010 14:16 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

amyszka pisze:Nie pisałam Wam że Gucio to tchórz nad tchórze .Jak przyjdzie ktoś nowy to mały ginie w kanapie 8O
Gość wychodzi kot przemyka jak szczur do drugiego pokoju i chowa się pod kocem 8O długo się zastanawia czy się wyłonić ,najpierw tylko jedno oczko ...i myk pod kocyk .Po jakimś czasie przenosi się na najwyższy punkt mieszkania ,czyli na wielką szafę i filuje z góry :wink:

Widocznie te biało-bure tak mają :lol:
Spróbuj znaleźć w mieszkaniu Milkę, gdy na pokładzieobcy :roll:
Już jej to raczej nie minie :lol:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto sty 19, 2010 14:32 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

smoczyca3g pisze:Zaznaczam sobie :roll: ale mam do doczytaniaaaa :strach:

Tu prawie same obrazki :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto sty 19, 2010 14:37 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

JoasiaS pisze:
amyszka pisze:Nie pisałam Wam że Gucio to tchórz nad tchórze .Jak przyjdzie ktoś nowy to mały ginie w kanapie 8O

Widocznie te biało-bure tak mają :lol:
Spróbuj znaleźć w mieszkaniu Milkę, gdy na pokładzieobcy :roll:
Już jej to raczej nie minie :lol:

No proszę, co ja się dowiaduję :lol: to chyba te różowe noski tak mają :wink:,bo Filipek nie jest cykorem ,on tylko nie zawsze jest zainteresowany 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto sty 19, 2010 14:53 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

amyszka pisze:No proszę, co ja się dowiaduję :lol: to chyba te różowe noski tak mają :wink:,bo Filipek nie jest cykorem ,on tylko nie zawsze jest zainteresowany 8)

No może różowe noski to tchórze nad tchórzami :lol:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto sty 19, 2010 15:17 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Witam kochane futerka :1luvu: , które są niczym żywe sreberka :lol: :lol: :lol:
Ale zdjątek 8O 8O 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Wto sty 19, 2010 16:01 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

U nas rude znika, jak się pojawiają goście :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto sty 19, 2010 22:31 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

amyszka pisze:Zamówiłam kolejne krople i jeszcze coś mocniejszego do kompletu 8)

Mocniejszego? Hmmm....ciekawe :mrgreen:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro sty 20, 2010 6:35 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

JoasiaS pisze:
amyszka pisze:No proszę, co ja się dowiaduję :lol: to chyba te różowe noski tak mają :wink:,bo Filipek nie jest cykorem ,on tylko nie zawsze jest zainteresowany 8)

No nie zawsze: u mnie Asterek to niewidoczny kot, natomiast Drabuś wcale nie. A oba noski różowe :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro sty 20, 2010 7:36 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

U nas też raczej się chowają :lol:
Tchórze :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro sty 20, 2010 7:59 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

No to może Karmelitowi w masę mięśniową w takim razie poszło :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro sty 20, 2010 10:21 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

miszelina pisze:
JoasiaS pisze:

No nie zawsze: u mnie Asterek to niewidoczny kot, natomiast Drabuś wcale nie. A oba noski różowe :)

Czyli kolor noska nie ma nic do rzeczy :wink: :lol:

Za to Karmel nagrabił strasznie :twisted:
Puszczam go czasem dla świętego spokoju na klatkę schodową żeby się trochę pocieszył .No i akurat sąsiadka wracała skądś i Karmel do niej podbiega ,robi baranki ,mruczy że aż echo niesie i pcha się do niej do domu Obrazek Sąsiadka zachwycona i chwali jaki to przemiły kot 8)
Nam nie da się tknąć i burczy jak jakiś dziki żbik Obrazek
Sąsiadka zarzekała się że już żadnego zwierza nie chce (niedawno odeszła jej przekochana jamniczka)a teraz mówi że kota to może i by wzięła 8O Myślę że najchetniej to mojego rudzielca Obrazek

mahob pisze:
amyszka pisze:Zamówiłam kolejne krople i jeszcze coś mocniejszego do kompletu 8)

Mocniejszego? Hmmm....ciekawe :mrgreen:

Tak to Rescue Remedy też od Ryśki 8)

Obrazek spanko synchroniczne :mrgreen:

Obrazek i cały pokot :wink: :lol:

Obrazek i coś dla fetyszystek 8)
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]