Muszę taką skombinować!
Moderator: Estraven
Avian pisze:Witajcie karton-caty
amyszka pisze:Nie pisałam Wam że Gucio to tchórz nad tchórze .Jak przyjdzie ktoś nowy to mały ginie w kanapie![]()
Gość wychodzi kot przemyka jak szczur do drugiego pokoju i chowa się pod kocemdługo się zastanawia czy się wyłonić ,najpierw tylko jedno oczko ...i myk pod kocyk .Po jakimś czasie przenosi się na najwyższy punkt mieszkania ,czyli na wielką szafę i filuje z góry
![]()
JoasiaS pisze:amyszka pisze:Nie pisałam Wam że Gucio to tchórz nad tchórze .Jak przyjdzie ktoś nowy to mały ginie w kanapie![]()
Gość wychodzi kot przemyka jak szczur do drugiego pokoju i chowa się pod kocemdługo się zastanawia czy się wyłonić ,najpierw tylko jedno oczko ...i myk pod kocyk .Po jakimś czasie przenosi się na najwyższy punkt mieszkania ,czyli na wielką szafę i filuje z góry
![]()
Widocznie te biało-bure tak mają![]()
Spróbuj znaleźć w mieszkaniu Milkę, gdy na pokładzie są obcy![]()
Już jej to raczej nie minie
amyszka pisze:No proszę, co ja się dowiadujęto chyba te różowe noski tak mają
,bo Filipek nie jest cykorem ,on tylko nie zawsze jest zainteresowany
amyszka pisze:Zamówiłam kolejne krople i jeszcze coś mocniejszego do kompletu
JoasiaS pisze:amyszka pisze:No proszę, co ja się dowiadujęto chyba te różowe noski tak mają
No może różowe noski to tchórze nad tchórzami
miszelina pisze:JoasiaS pisze:amyszka pisze:No proszę, co ja się dowiadujęto chyba te różowe noski tak mają
No może różowe noski to tchórze nad tchórzami
No nie zawsze: u mnie Asterek to niewidoczny kot, natomiast Drabuś wcale nie. A oba noski różowe
Sąsiadka zachwycona i chwali jaki to przemiły kot

mahob pisze:amyszka pisze:Zamówiłam kolejne krople i jeszcze coś mocniejszego do kompletu
Mocniejszego? Hmmm....ciekawe
spanko synchroniczne
i cały pokot
i coś dla fetyszystek
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, Paula05 i 50 gości