MarciaMuuu pisze:A wstawanie o 7 - to zależy, o której się człowiek położył
a co to ma być? w stanie błogosławionym to się idzie spać z kurami, a nie siedzi po nocach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:A wstawanie o 7 - to zależy, o której się człowiek położył
MarciaMuuu pisze:Nie czepiać mi sie tu![]()
![]()
bry![]()
Zapomniałam we własnym wącie nadmienić, że Kirunia wczoraj raczyła zjeść własne rzygi i zaoszczędzić mi sprzątania. Bleeeee
![]()
A dziewuszki sobie właśnie śpią. Mia na czystej koszuli TŻa czekającej na uprasowanie, a Kira na prasowalnicy. No nie mogę prasować![]()
!
A Kalinka vel. Mała Zołza (![]()
) zaczyna się coraz bardziej rozkopywać i intensywnie mi okopuje coś po lewej stronie (trzustka? sledziona?
). Wczoraj jej powiedziałam, że jak będzie taka niegrzeczna to jej zabawki pozabieram
, gryzaki znaczy, po urodzeniu
. Nie, żebym chciała sobie narządy teraz usuwać, nie? Chyba trochę zajarzyła groźbę
Georg-inia pisze:MarciaMuuu pisze:A wstawanie o 7 - to zależy, o której się człowiek położył
a co to ma być? w stanie błogosławionym to się idzie spać z kurami, a nie siedzi po nocach![]()
Malati pisze:8O
ojj już wyobrażam sobie Kirunię jakby coś ją kopało! Świetna zabawa!
Monostra pisze:Malati pisze:8O
Na zewnątrz to chyba raczej delikatne kopnięcia :) , poza tym można przyłożyć kota do plecków - Kalinka nie kopie chyba we wszystkie strony naraz?![]()
MarciaMuuu pisze:Monostra pisze:Malati pisze:8O
Na zewnątrz to chyba raczej delikatne kopnięcia :) , poza tym można przyłożyć kota do plecków - Kalinka nie kopie chyba we wszystkie strony naraz?![]()
I tu muszę cię wyprowadzić z błędu...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1133 gości