Fibi kazała napisać że jest ZAWIEDZIONA że tyle godzin nikt nie odpisał nic na jej filmy.
---
Jutro będę u weta po odrobaczenia i mamusia jedzie na zdjęcie szwów.
---
Miałem telefon z ogłoszenia o rudziaszki. Gość podobno ma 5 kotów. Ma ogród 200metrów osłonięty.
Oby jutro zadzwonił...
To 10 telefon z allegro ale pierwszy gdzie usłyszałem że chce kota bo kocha koty. A nie chce bo chce kota.
---
Fibi kazała napisać że chce podrapać forumowiczów po nosie bardzo dotkliwie i do krwi.
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw
Fibi to taka piękna koteczka, nie sądzę żeby była zdolna podrapać kogokolwiek do krwi. Piękne koteczki i piękny wątek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
wczoraj jak wrócilam to byłam zbyt padnięta żeby pisać
ale filmy zdecydowanie pozytywnie wpłynęły na mój nastrój kociaczki - CUDO
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Przekaz Fibi ze niestety nie moge jeszcze ogladac filmikow ale ze bardzo tesknie i mysle o niej non stop:) Szkoda ze nie widze na co dzien jak rosnie i wyglupia sie slodko z rodzenstwem.
Buziaki w sliczne nochalki dla wszystkich koteczkow! Szczegolnie dla tych ktore wciaz czekaja na cudowny domek i kochanego pancia:)
----
Czy Fibi zrobila kolejna kupke, jakas podejrzana?
Mamusia ma zdjęte szwy ranka wygląda bardzo dobrze.
Fibi dostała zastrzyk na pobudzenie łaknienia.
Wet powiedział że nie odrobaczamy skoro w kale nie ma robaków.
Kazał odstawić jej surowe mięsko i dawać tylko puszkę dla kociąt.
Fibi z Mamą były też u Kati w domu zapoznać się ze środowiskiem W przyszłym tygodniu Fibi ląduje już na stałe u Kati.
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)