annette88 pisze:Ależ rozmiarowo się zrobiło![]()
trochę nam te zakupy zajęły, a ile kasiurki pooooszłoooo.. ale mam nadzieję, że starczy na jakiś czas
Co fajnego kupiłaś?
Moderator: Estraven
annette88 pisze:Ależ rozmiarowo się zrobiło![]()
trochę nam te zakupy zajęły, a ile kasiurki pooooszłoooo.. ale mam nadzieję, że starczy na jakiś czas
kalair pisze:annette88 pisze:Ależ rozmiarowo się zrobiło![]()
Co fajnego kupiłaś?
), słodycze, pićko... annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Ależ rozmiarowo się zrobiło![]()
Co fajnego kupiłaś?
nachos i sos serowymiałam ogromną ochotę
oczywiscie ser (tonę) - zółty, hochland w plasterkach i 3 camembery ( 2 na patelnię i jeden do zjedzenia), jogurciki, serki, kefirki ( do ziemniaczków podsmażoych z cebulką), słodycze, pićko...
i 5L Jana dla Melanie

trawa11 pisze:Anetko ten ser na patelnie ,to jaki konkretnie kupiłas![]()
Kocham sery wszelakie
kalair pisze:annette88 pisze:dlaczego na odwyku ?
Od bananków i żółtego serka. Migrenki.
annette88 pisze:trawa11 pisze:Anetko ten ser na patelnie ,to jaki konkretnie kupiłas![]()
Kocham sery wszelakie
Camembert Presidenta - obtocze go jak kotlet i na olejwidziałam już też takie gotowe, tylko wrzucić na patelnię, ale jest różnica wydać niecałe 7 zł a 10
tym bardziej, że jajka i bułka tarta sa
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:dlaczego na odwyku ?
Od bananków i żółtego serka. Migrenki.
o nieeee..
ja od żółtego sera to już mam pewnie pełno kamieni w woreczku żółciowym.. ale co ja poradzę na to, że tylko on mi smakujei nigdy nie przejada
trawa11 pisze:kristinbb pisze:Załóżcie klub miłośników sera...
bardzo interesujacy pomysl![]()
![]()
kristinbb pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:Załóżcie klub miłośników sera...
bardzo interesujacy pomysl![]()
![]()
Dla mnie ser może być lub nie,
ale klub to co innego...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 45 gości