Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:zaglądam tylko, by spokojnej nocy wam życzyć
moś pisze:I ta optymistyczna wizja zdjecia kalair jutro sie zegnam- horror sie zacząłpapa
moś pisze:bubor pisze:moś pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witajcie wieczorową porą !!!![]()
Ale wolniutko dziś pełza forum , ledwo mogę zajrzeć tu i tam
Witaj wieczorkiem Bubor![]()
Forum jest jakieś chore ostatnimi czasy
Dokładnie Kalair , ledwo sie rusza
Ano psuje się.Chyba przybywa użytkowników..I to chyba tych ..mniej świadomych!![]()
![]()
Wiesz, dokładnie to samo mi przyszło do głowy
.
Niemniej jest sposób na przyśpieszenie forum , wystarczy że forumowa "wierchuszka " wyda edykt w którym zaleci likwidację wszelkich wątków w których sie mówi "dzień dobry " i to będzie strzał w dziesiątke. Na forum zostaną same zacne i nobliwe wątki a przy okazji forum ruszy z kopyta , czy to nie kusząca wizja ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj,bardzo! Buborku,wypluj to! Nasze wątki są niegodne..
Własnie, wypluj
Tfu tfu tfu
I jeszcze akysz akysz, abrakadabra i bedzie git
bubor pisze:moś pisze:bubor pisze:moś pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witajcie wieczorową porą !!!![]()
Ale wolniutko dziś pełza forum , ledwo mogę zajrzeć tu i tam
Witaj wieczorkiem Bubor![]()
Forum jest jakieś chore ostatnimi czasy
Dokładnie Kalair , ledwo sie rusza
Ano psuje się.Chyba przybywa użytkowników..I to chyba tych ..mniej świadomych!![]()
![]()
Wiesz, dokładnie to samo mi przyszło do głowy
.
Niemniej jest sposób na przyśpieszenie forum , wystarczy że forumowa "wierchuszka " wyda edykt w którym zaleci likwidację wszelkich wątków w których sie mówi "dzień dobry " i to będzie strzał w dziesiątke. Na forum zostaną same zacne i nobliwe wątki a przy okazji forum ruszy z kopyta , czy to nie kusząca wizja ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj,bardzo! Buborku,wypluj to! Nasze wątki są niegodne..
Własnie, wypluj
Tfu tfu tfu
I jeszcze akysz akysz, abrakadabra i bedzie git
Na Dolores łapkę i ogonek śliczny niech sie zmienią słowa w sen katastroficzny![]()
![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:zakupy w duzym sklepie to bleeee![]()
![]()
A czemu?
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:zakupy w duzym sklepie to bleeee![]()
![]()
A czemu?
czasu duzo stracilam ,350zł wydalam i nic nie kupiłam
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:zakupy w duzym sklepie to bleeee![]()
![]()
A czemu?
czasu duzo stracilam ,350zł wydalam i nic nie kupiłam
![]()
![]()
![]()
Faktycznie..nic...![]()
Pa Trawciu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 109 gości