Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Witajcie
Rany Boskie, u mnie jakiś pogrom misek. Wszystkie mają takie apetyty, że krokodyl przy nich to kurczątko. Wczoraj Miluśka nie dała się zbyć i dwa razy zażądała dokładkiPozostałe wymiatają WSZYSTKO.
Czy to jakaś ogólnogatunkowa tendencja, czy tylko u mnie?
Sihaja pisze:Pracowałam pracowałam i po pracy na biurku zostały dwie gumki-receptorki.... Zapomniałam ich sprzątnąć, jedna zniknęła.... Boję się bardzo,żeby któreś jej nie zjadło....:(:( Ale teraz jak to sprawdzić?
Dorota pisze:Femka pisze:Witajcie
Rany Boskie, u mnie jakiś pogrom misek. Wszystkie mają takie apetyty, że krokodyl przy nich to kurczątko. Wczoraj Miluśka nie dała się zbyć i dwa razy zażądała dokładkiPozostałe wymiatają WSZYSTKO.
![]()
![]()
Sihaja pisze:Witam....
NIe mogę obserwować kociastych, jestem w pracy i sie denerwuje.... Poza tym zaczela sie kontrola i potrwa pewnie z miesiac.... Plakac mi sie chce...
Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze:Witajcie
![]()
![]()
jak Ci tak wesoło z mojego nieszczęścia, to może dorzucisz się do żywienia Szczypiorów, bo ja zaraz z torbami pójdę:mrgreen:
Dorota pisze:Jeden Mru wystarczy za bande Szczypiorow![]()
Z torbami to ja juz dawno poszlam
Femka pisze:Dorota pisze:Jeden Mru wystarczy za bande Szczypiorow![]()
już myślałam, że dasz się troszkę oskubać
Dorota pisze:Femka pisze:Dorota pisze:Jeden Mru wystarczy za bande Szczypiorow![]()
Dalabym![]()
A co mi tam!
Nadejda jeszcze lepsze czasy!
Howgh!
Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze:Dorota pisze:Jeden Mru wystarczy za bande Szczypiorow![]()
Dalabym![]()
A co mi tam!
Nadejda jeszcze lepsze czasy!
Howgh!
i wtedy zaszalejemy, że hej
dla nas kawior z szampanem, a dla wszystkich kotuchów wołowina, ta najdroższa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości