Sonia i Otis cz. IV...egipskie fotki str. 101

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 13, 2008 12:49

Jak się przejadła, to może sprzedasz? :roll: :wink:
Mi się nie przejadła no bo z racji nie lubienia przez Piotra mam tylko dwa koszyczki na duperele z niej :P i nic innego nie było w domu z wikliny.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro sie 13, 2008 12:54

Toć ja dopiero w niedzielę od Kicorka kupiłam :lol: przejadła mi się, bo swego czasu, tuż po ślubie całą kuchnię miałam w wiklinie i półeczki i zwis nad stołem i kwietnik i koszyczki wszelkiej maści na półkach poustawiane...teraz zostały mi się koszyczki :lol: no i sławetna wieża :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Śro sie 13, 2008 13:05

izaA pisze:Toć ja dopiero w niedzielę od Kicorka kupiłam :lol: przejadła mi się, bo swego czasu, tuż po ślubie całą kuchnię miałam w wiklinie i półeczki i zwis nad stołem i kwietnik i koszyczki wszelkiej maści na półkach poustawiane...teraz zostały mi się koszyczki :lol: no i sławetna wieża :P

Istna Anthea Turner .....no co oglądam czasem :oops: A może jednak ktoś jeszcze ?
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Śro sie 13, 2008 13:07

izaA pisze:Toć ja dopiero w niedzielę od Kicorka kupiłam :lol: :P

No ja wiem, ale gdyby, kiedyś... to wiesz. Chętną już masz :D
Może z racji tego trzeciego kota..hmmm... :wink: kupisz wypasiony drapak i nie będzie potrzebna.

Nelly

Post » Śro sie 13, 2008 13:08

Ja też czasem oglądam, ale ja mam być tą, co się ją uczy sprzątania, czy tą, co uczy sprzątać? Na usprawiedliwienie dodam, że 14 lat temu, kiedy urządałam nasz domek, wiklina była jedyną do kupienia formą ekstrawagancji 8)

izaA

Post » Śro sie 13, 2008 13:12

No a później rattan mi się marzył :D

Nelly

Nelly pisze:

Może z racji tego trzeciego kota..hmmm... :wink: kupisz wypasiony drapak i nie będzie potrzebna.

Będę miała w pamięci...ja nie wiem, jak wypasiony musiałby być to drapak...najwygodniej Otisowi drapać sizal nawinięty na nogę od blatu w kuchni...Sonia drapie każdy sizal, na drapaku też, ale ona jest dużo "krótsza"...Poza tym, Piotrek i tak przewraca oczami, że mebluję koty...choć nasz drapak, co stoi w sypialni własnoręcznie taszczył z wystawy :lol:

izaA

Nelly pisze:No a później rattan mi się marzył :D

Mnie się marzył na taras...

izaA

Post » Śro sie 13, 2008 13:15

Hipcia pisze:[
Istna Anthea Turner .....no co oglądam czasem :oops: A może jednak ktoś jeszcze ?

Ogląda?
No oglądam jak trafię (zapominam szukać kiedy jest).
Oglądanie Anthei wpływa korzystnie na wygląd mojego domciu. Zawsze dostaję ochotę na sprzątanie :) Takie większe.

Nelly

Post » Śro sie 13, 2008 13:25

A ja staram sie zapamiętywać praktyczne porady, np. do szafy wkładam poszwę na kołdrę w poszewkę na poduszkę, genialnie proste 8) choć uważam nasz wątek na KŁ za lepszy do tego programu, choć inspirowany 8) PPD.

izaA

Post » Śro sie 13, 2008 13:31

izaA pisze:
Nelly pisze:

Będę miała w pamięci...ja nie wiem, jak wypasiony musiałby być to drapak...najwygodniej Otisowi drapać sizal nawinięty na nogę od blatu w kuchni...Sonia drapie każdy sizal, na drapaku też, ale ona jest dużo "krótsza"...Poza tym, Piotrek i tak przewraca oczami, że mebluję koty...choć nasz drapak, co stoi w sypialni własnoręcznie taszczył z wystawy :lol:

Właśnie doczytałam - świetna ta wieża, no i super że kociaste z miejsca ją pokochały :D . Ja się przymierzam do kupna dużego drapaka do domu, i podobnie Izo jak Ty, natykam się na sarkanie i narzekania TZ'ta :roll: . Już na mnie wymusił, żeby nie wstawiać drapaka do salonu :roll: .
Obrazek

Domino76

Od: Śro paź 05, 2005 8:41

Post » Śro sie 13, 2008 13:31

izaA pisze:Ja też czasem oglądam, ale ja mam być tą, co się ją uczy sprzątania, czy tą, co uczy sprzątać?

To nie o sprzątanie chodziło tylko o koszyki Althea ma do nich slabość w każdym programi proponuje koszyki do wszystkiego.

Nelly masz rację ja też zawsze potem przekopie jakiś zapomniany przez ścierkę zakamarek.
A tak w ogóle nie mogę sie zdecydować czy program mnie bardziej dołuje czy podnosi na duchu, bo jak widze dom Althei, to dochodze do wniosku żem fleja :evil:
Ale jak widzę domy tych uczestniczek to wpadam w druga skrajność i myślę sobie jaka to ze mnie jednak dobra pani domu. :twisted:
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Śro sie 13, 2008 13:39

Hipcia pisze:A tak w ogóle nie mogę sie zdecydować czy program mnie bardziej dołuje czy podnosi na duchu, bo jak widze dom Althei, to dochodze do wniosku żem fleja :evil:
ona ma sprzataczki ;)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

Post » Śro sie 13, 2008 13:50

Dominiko, drapak powinien stać tam, gdzie najczęściej przebywacie inaczej zostanie kompletnie olany. Dlatego nasz wylądował w sypialni - tu mamy jedyny telewizor w domu i dodatkowo - na początku owinęliśmy nogę od blatu w kuchni sizalem. To jest strzał w dziesiątkę, nie ma lepszego drapaka...pokazywałam wam fotki pawda?

izaA

Post » Śro sie 13, 2008 13:58

No i dlatego się zgodziłam na te TZ'towe nalegania, ustaliliśmy, że drapak będzie stał w pokoju komputerowym - zdecydowanie będzie to miejsce naszego najczęstszego pobytu :twisted: .
Obrazek

Domino76

Od: Śro paź 05, 2005 8:41

[poprzednia][następna]