Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:I ja sie kłaniam. Dziś piąteczek!!!
dzien sabatu
Tylko mam tak ciężki stan "poimprezowy", że chyba nie dam rady już dziś... Naprawdę, nie jest dobrze![]()
wiem![]()
czytalam![]()
ale do wieczorka wydobrzejesz
Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:I ja sie kłaniam. Dziś piąteczek!!!
dzien sabatu
Tylko mam tak ciężki stan "poimprezowy", że chyba nie dam rady już dziś... Naprawdę, nie jest dobrze![]()
wiem![]()
czytalam![]()
Do wieczorka to ja padnę. W biurze mnie pytają czy jestem chora, bo źle wyglądam![]()
. Goopio się przyznać
trawa11 pisze:Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:I ja sie kłaniam. Dziś piąteczek!!!
dzien sabatu
wiem![]()
czytalam![]()
Do wieczorka to ja padnę. W biurze mnie pytają czy jestem chora, bo źle wyglądam![]()
. Goopio się przyznać
juz oni swoje wiedza![]()
![]()
Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:I ja sie kłaniam. Dziś piąteczek!!!
dzien sabatu
wiem![]()
czytalam![]()
. Goopio się przyznać
juz oni swoje wiedza![]()
![]()
Tylko czemu p/bólowe na ból głowy nie działają...![]()
trawa11 pisze:czarna.wdowa pisze:Bry
![]()
![]()
![]()
witam serdecznie
czarna.wdowa pisze:trawa11 pisze:czarna.wdowa pisze:Bry
![]()
![]()
![]()
witam serdecznie
Z pewną taką nieśmiałością![]()
bo czytuję od dawna tylko jak to u mnie na pisanie nie starcza czasu
![]()
![]()
kalair pisze:Cieniste kotki? Pięknie to wygląda !!! Lubię takie zdjątka!
A Marcelibu u nas dzisiaj nie była??!!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1414 gości