Leośka pisze:A u nas spokoj- male kotopodobne pojechaly
![]()
spokój do czasu zapewne
Moderator: Estraven
goska_bs pisze:No to juz wiemy czemu Duza wredna nie zmienila tematu - spokoj trwal około 10 godzin![]()
Przed polnoca przywlokla takie cos - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3520398#3520398
Bardziej toto przypomina koty niz AGDziaki - ale 1000x bardziej wkurzajace niz one - dra ryje ciemna noca i porzadnym kotom spac nie daja![]()
Wkurzeni i niewyspani - Serwis i Leo
A ja tam wyspana jestem - Mućka z własnym pokojem 8)
Magija pisze:bo z tymi tematami to tak już jest
mokkunia pisze:a wszystko przez to, że nie zmieniłaś tematu, o!![]()
![]()
goska_bs pisze:mokkunia pisze:a wszystko przez to, że nie zmieniłaś tematu, o!![]()
![]()
A po co mialam zmieniac jak wiedzialam ze zaraz przytargam kolejneku ogromnemu niezadowoleniu zwlaszcza Serwisa
![]()
Nie wiem co wsciekly Wujek nagadal dzieciarni ... ale po powrocie z pracy maluchy znacznie lagodniejsze
Co nagadalem to nagadalemnie zdradzam tajemnic edukacji minikotow. Jednak oczekuje od duzej wynagrodzenia w naturze - tzn pysznej kolacji
![]()
Magija pisze:goska_bs pisze:mokkunia pisze:a wszystko przez to, że nie zmieniłaś tematu, o!![]()
![]()
A po co mialam zmieniac jak wiedzialam ze zaraz przytargam kolejneku ogromnemu niezadowoleniu zwlaszcza Serwisa
![]()
Nie wiem co wsciekly Wujek nagadal dzieciarni ... ale po powrocie z pracy maluchy znacznie lagodniejsze
Co nagadalem to nagadalemnie zdradzam tajemnic edukacji minikotow. Jednak oczekuje od duzej wynagrodzenia w naturze - tzn pysznej kolacji
![]()
Serwis, tą pyszną kolację na pewno Duża serwuje tym małym - wysokoenergetyczne chrupki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości