Radości i rozterki. GINGERS OD STR 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 16, 2008 12:39

Muszę dzisiaj męża zmusic do zrobienia zdjęć Puni, ciągle biega z aparatem focąc ruszajace sie swiatło z latarki :roll: to niech pobiega troche za Punią, a w zasadzie to nawet biegać nie musi bo moje koty od paru dni śpią na okrąglo.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Śro kwi 16, 2008 14:17

Pozdrawiam i lecę się pakować, jutro raniutko wyjazd do Budapesztu :dance:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Śro kwi 16, 2008 14:24

Nareszczie ralacja, i czekam na fotki.
Za bardzo nie ponaglam bo mi nie wypada, ale narzuty by sie przydały.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro kwi 16, 2008 15:56

Witam po długiej przerwie. Gin-histeryk, no no... :lol:
Poproszę o foteczki przystojniaka 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt kwi 18, 2008 21:20

Iburg, mój mąż ciągle cierpi na brak czasu :evil: ale namówiłam rodziców na wyjazd do ikei, tak to jest jak sie nie ma prawka. W przyszlym tygodniu powinniśmy jechać, jeszcze Ci napiszę :D

Dzisiaj przeżyłam chwile grozy :strach: zawsze jak wietrze jakis pokój to zamykam drzwi i zabieram koty. Dzisiaj wietrzyłam w sypialni, bylam z kotami w kuchni i nagle Gina nie ma w kuchni, myslę sobie poszedl do pokoju sie polożyć, ale nagle slyszę jakiś dziwny dźwięk, Gin otworzył sobie drzwi do sypialni, ja w te pędy za nim on już szykuje sie do skoku na otwarte okno :strach: jak krzykłam to sie wystraszył i schował od łóżko. no na szczęście nic sie nie stało ale jak biegłam za nim to miałam straszne wizje. Zanim zabezpieczymy okna to muszę wymienić klamki w drzwiach na takie z kluczem :roll: Latem ma przyjść firma i zrobić pomiary no i siadki ale u Mikołaja nie chce zasiadkować okno, on i tak ma malo światła w pokoju bo okna są wysoko i małe tam musi być poprostu zamykane na klucz. Mam nadzieje, że Gin klucza nie przekręci.
Tak mu sie spodobało, że otwarł drzwi, że teraz wszystkie otwiera :crying:

Zapomniałam się pochwalić, że byłam na wystawie w Chorzowie w parku, jako obserwator i przyjrzałam sie slawetnej Kasi 8)
No i potem Gin mial gościa, swojego hodowcę :D to narazie tyle.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Pt kwi 18, 2008 21:38

To co to za siatki, że mają zabrać światło? U mnie są metalowe i nic nie przeszkadza w dostępie słońca.

A na wystawie w Warszawie hodowcy Gina byli z białą syjamką - cudo! :love:

Kicorek

Post » Pt kwi 18, 2008 21:47

Kicorku u Mikusia jest takie dziwne okno, nie potrafię Ci opisać tam nawet firanek nie wieszamy, no chyba, ze takie przy samym suficie na 20 cm. aby nie bylo całkiem łyso. Na dodatek to północna strona i slońca nie uświadczysz, tam jedyne rozwiazanie to drzwi na klucz aby można było przewietrzyć. ale maja te okna jeden plus, są tak wbudowane w ściane, że lufcik uchylony nie stwarza zagrożenia dla kotow, tylko u Mikolaja tak jest i w kuchni.

Teraz maja świetne maleństwo, pregowany orient :1luvu: widzialam zdjecia.
Obrazek

zunia

Post » Śro kwi 23, 2008 18:20

Jest mi smutno, smutno, smutno, niech mnie ktoś przytuli :?
Jeżeli to co widzę i slyszę nie jest prawdziwe to znaczy, ze mam silną depresje albo co gorsza poskradałam zmysly. Nie, nie pytajcie co widze i co slyszę, nie ma to zwiazku z kotami czyli w sumie nie na temat ale musiałam sobie ulzyć przynajmniej tak mi sie wydawalo, ze jak to napisze to mi ulzy :roll: Sorry. :oops: :oops: :oops:
Obrazek

zunia

Post » Śro kwi 23, 2008 18:31

No to przytulam Obrazek

Kicorek

Post » Śro kwi 23, 2008 20:04

Zunia.... :(

Cmok, cmok, cmok....
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro kwi 23, 2008 21:13

Zuniu, nie ma znaczenie, że nie dotyczy kotów, w moim wątku kotów jak na lekarstwo :wink: Pisz śmiało, razem coś poradzimy...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Śro kwi 23, 2008 21:34

To prawda że jakies foty by sie przydały. Nie dziwię się że włosy Ci stanęły tez bym sie bała. Dobrze że nie udało mu sie wskoczyc.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Śro kwi 23, 2008 21:49

nikt nic nie poradzi to ja jestem do dupy :cry:
jakbym tak nie pisała np. przez miesiąc to znaczy, ze jestem w domu wariatów albo... ale jeszcze muszę sie spotkac z Iburg :wink:
Ciesze się, że jesteście naprawdę.
Obrazek

zunia

Post » Sob maja 03, 2008 12:30

Już po spotkaniu, zbyt szybko czas upływa. A na problemy najlepsze kocie mruczenie. No i fotki poproszę. Trochę mało tych futer. Ja lubie oglądać zdjęcia.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Sob maja 03, 2008 12:34

Iburg pisze:Trochę mało tych futer. Ja lubie oglądać zdjęcia.

Ja też.... 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

[poprzednia][następna]