Aj, no nie domyśliłam się. Nie dość, że ogródek macie to jeszcze to jeszcze balkon zabezpieczony. Luksusy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:Biedne koty czekają je jutro i nie tylko, ciężkie przeżycia![]()
Mają przyjść montować piec do c.o. i wymieniać grzejniki w dwóch pokojach. Oj będzie się działo
![]()
![]()
O ile rudych raczej to nie ruszy to małe strachulce już tak. Na szczęście w pokoju w którym mogą się schować grzejnik jest już wymieniony. Nie wiem czy całej czwórki tam nie zamknę, przynajmniej nie będę musiała ich pilnować, bo ten pokój jako jedyny ma drzwi.
Trzymajcie kciuki, zeby wszystko poszło sprawnie.
jolabuk5 pisze:Dobry pomysł, zamknij je razem, nie będziesz musiała pilnować, co robią!
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Biedne koty czekają je jutro i nie tylko, ciężkie przeżycia![]()
Mają przyjść montować piec do c.o. i wymieniać grzejniki w dwóch pokojach. Oj będzie się działo
![]()
![]()
O ile rudych raczej to nie ruszy to małe strachulce już tak. Na szczęście w pokoju w którym mogą się schować grzejnik jest już wymieniony. Nie wiem czy całej czwórki tam nie zamknę, przynajmniej nie będę musiała ich pilnować, bo ten pokój jako jedyny ma drzwi.
Trzymajcie kciuki, zeby wszystko poszło sprawnie.
![]()
![]()
![]()
Wytłumacz strachulcom że później będzie cieplutko i ładnie.
aga66 pisze::ok:
Ja zawsze zamykam w 1 pokoju żeby potem nie szukać po kątach.
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Dobry pomysł, zamknij je razem, nie będziesz musiała pilnować, co robią!
A jakby jeszcze miały w tym pokoju szafę do schowania, to było super. Trzymamy kciuki za szybki montaż i jak najmniejsze niedogodności
Gosiagosia pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 27 gości