Moderator: Estraven
Sierra pisze:MB&Ofelia pisze:A teraz dwie @@ siedzą na balkonie, ani myślą zejść, a mi się zimno robi!
"To się rozgrzej...."
A przynajmniej tak brzmiałby komentarz Wielce Współczującej Sierry. Takie to, czułe i kochane, ma podejście do całego świata
.
Twoje dziewczyny conieco znam, z barfnego forum.

Alienor pisze:Czernidełko, mogem byc tfuj synuś, kcesz? Mam ciotkę co i poliże i przywali, ale mogie mieć i matke. A podzielis sie ze mnom michom? Bo ja bardzo michę kocham.
Odi oczekujący propozycji
MB&Ofelia pisze:Alienor pisze:Czernidełko, mogem byc tfuj synuś, kcesz? Mam ciotkę co i poliże i przywali, ale mogie mieć i matke. A podzielis sie ze mnom michom? Bo ja bardzo michę kocham.
Odi oczekujący propozycji
Odi. A ty jezdeś sierotku? Biedaćtwo małe, chlip! Oczywistne że cię mowę usynkować, mam duzie serduśko to starczy i dla Negrusi i dla cię! Lizu lizu po uśkach bo ja lizuśmna jezdę.
Mała Ciorna Carmen wzruszona
 . Może Ty moja córka jesteś ??? O żesz, co na to Lusia powie
 . Może Ty moja córka jesteś ??? O żesz, co na to Lusia powie  
  . Polub go
 . Polub go  

Pokochaj
 Pokochaj 
 I czeba go polizać po uśkach coby mu nie było śmutno.
 I czeba go polizać po uśkach coby mu nie było śmutno. 

Ale ja mam duzie serduśko.
 Ale ja mam duzie serduśko. Piękny, przystojny, z cudowną bródką i łaputkami ale geny mówią, że bardziej pasujesz do MNIE
  Piękny, przystojny, z cudowną bródką i łaputkami ale geny mówią, że bardziej pasujesz do MNIE  

Dyktatura pisze:Drops,
Bierz ją w całości. Uczepiła się mnie jak rzep psiego ogona.
Ani prawie, ani w ogóle nie jest moją córeczką
Lilo
 A czemu Ty nie chcesz takiego cudnego, małego bobaska? Z cudnym charakterrrrrem
  A czemu Ty nie chcesz takiego cudnego, małego bobaska? Z cudnym charakterrrrrem  

SabaS pisze:Dropsiu, ale jak Odi będzie synkiem Małej Czarnej Carmen, a Ty będziesz dla niej tatkiem, to będziesz dla Odysia dziadkiem
 . Odys może być naszym dzieckiem tylko ... co na to Lusia
 . Odys może być naszym dzieckiem tylko ... co na to Lusia  
  ale dobrze że nie będziesz dziadkiem, jesteś na to za młody Dropsiu
 ale dobrze że nie będziesz dziadkiem, jesteś na to za młody Dropsiu  a Lusia nie musi się dowiedzieć, chyba że ktoś jej uprzejmie doniesie
 a Lusia nie musi się dowiedzieć, chyba że ktoś jej uprzejmie doniesie 
SabaS pisze:To to ja juz nic nie wiemale dobrze że nie będziesz dziadkiem, jesteś na to za młody Dropsiu
a Lusia nie musi się dowiedzieć, chyba że ktoś jej uprzejmie doniesie
 . Księżniczka Ofelia doniesie
 . Księżniczka Ofelia doniesie  Będzie zazdrościć Małej Księżniczce Czarnej Carmen
 Będzie zazdrościć Małej Księżniczce Czarnej Carmen  
  Książniczku musi się urodzić w doniczku, tak jak ja, a ta Ciorna to jezd niewiadomo skąt!
 Książniczku musi się urodzić w doniczku, tak jak ja, a ta Ciorna to jezd niewiadomo skąt!   
  Bałamutnik to ten Fuks przez którego musiałam Ciorną po łepie lizać całe noce i pocieszać, bo płakusiała że aż kocyki pomoczyła
 Bałamutnik to ten Fuks przez którego musiałam Ciorną po łepie lizać całe noce i pocieszać, bo płakusiała że aż kocyki pomoczyła   

, to polecam się jako samotny kawaler hiszpański, który chętnie zapozna polską senioritę
, to polecam się jako samotny kawaler hiszpański, który chętnie zapozna polską senioritę   
   Ole!
 Ole! 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, MB&Ofelia i 21 gości