Hej

Dojechała karma Trovet hepatic. Wszystkie koty aż się trzęsły tak im smakowało. Dałam parę chrupek na spróbowanie i co chwilę musiałam dawać kolejne chrupki. Mogą ją jeść wszystkie koty podobno. Kupię jeszcze mokre innych firm wątrobowe, bo co do chrupek mam jedno, niepochlebne zdanie i tak. Ponoć karma na wątrobę różni się tym od innych karm, że jest łatwo strawna. Jest to lekka dieta niewymagająca ciężkiego trawienia. I dlatego wątroba odpoczywa, bo nie musi się męczyć. Nie wiem w sumie, bo za bardzo się nie przyłożyłam do lektury.
Pomieszało nam się w jedzeniu bardzo - Tosia zaczęła lubić chrupki. Z mokrą karmą cyrki. Zależy oczywiście z czym. Skusiłam się ostatnio na to:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... kra/445954 Najlepsza na rynku ponoć. Miałam nadzieję, że odkryję hit... niestety :/ Cóż, ale wypróbowałam i już nie kupię.
Znalazłam dziś dokument adopcji Tosi od Mirki

a tam:
Kolor: CZEKOLADOWY

znaki szczególne: BRAK
No jak to - złote oczki z zieloną obwódką

Śniło mi się kiedyś, że Tosia zaginęła. Szukałam po schroniskach i każdemu czarnemu kotu zaglądałam w oczki, żeby znaleźć te obwódki zielone. Ale się spłakałam podczas tamtego snu...
Kubislaw jest już dwa razy większy od Tosi, baa on jest nawet większy już od MArysi

On lubi wkładać nosa pod ogon dziewczynom i wąchać

Lubi też wchodzić do kuwety i wąchać to co zostało po dziewczynach - m. prezentował mi jego miny podczas niuchania - nie jestem w stanie tego opisać

i bez przerwy wchodzi na Tosie. Na Marysie też by wchodził, ale ona za wczasu ucieka oburzona. Wczoraj widziałam na yt rykowisko jeleni... taka jakby analogiczna sytuacja
A Tosia się zaokrągliła. Pysio takie doroślejsze. Nabrała też odwagi i jest bardziej rezolutna. Mój brat był u nas niedawno po przerwie 2 miesięcznej i powiedział, że Tosia urosła

Znalazłam w zooplusie fajną zabawkę
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki_tunele_kota/interaktywne/zabawki_na_inteligencje/673846 i chyba się skuszę przy następnym zamówieniu.
Miłego dnia