Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ewciu, dobrze że się wyspałaś.
Ja obudziłam się przed ósmą i jeszcze zasnęłam. Miałam strasznie skomplikowany sen!
Właśnie robię obiad i szukam weny do wkuwania hiszpańskiego na jutrzejszy test
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Niedziela !
Dziś wolne. Wczoraj po 21 poszłam spać. Nie mal usnęłam natychmiast. Dziś wstałam po 7 . Dziewczynki dostały śniadanko . Jedna na kanapie a druga na drapaku. Po chwili zamieniły się rolami i Zuzia zajadała z miski na kanapie a Pola z tej na drapaku. Gdy podjadły poszły spać i z drobnymi przerwami drzemią do tej pory. Co jakiś czas zmieniają tylko miejscówki. Zuzia z fotela przeniosła się na kanapę na kołderkę a Pola ciągle śpi pod kołdrą.
Umyłam dziewczynkom poidełko, dosypałam suchego do miseczek , sprzątnęłam kuwetki, pozamiatałam , zmyłam naczynia i .................skończyła mi się wena twórcza. Zaraz powinnam się zbierać i iść do rodziców ale po prostu mi się nie chce. Lenia mam strasznego .
to dziewczyny mają jedzonko z dostawą pod pyszczek?![]()
isabell36 pisze:Ewcia, no to wczoraj jednakowo padłyśmy, tylko, że ja wstałam o 8
pozdrowionka
Gosiagosia pisze:Ewciu zdrowia życzę![]()
Najlepszy czosnek taki świeżo wyciśnięty na kanapeczkę z natką.
PixieDixie pisze:Ewcia spisz?:>
Moje tez sa rozbestwione... Pixior jak dostal ochrzan ze jest dupa wolowa ze da sie wygryzc z miski to patrzyl na mnie okiem zbitego psa -czego ty babo odemnie chcesz.
A ten sie daje wycisnac... brak slow.
Jak minela niedziela?
Moli25 pisze:Ewa napewno Gwiedne Wojny ogląda
Sihaja pisze:Dzień dobryMam nadzieję, że samopoczucie lepsze...
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Zamiast czosnku można jeść alliofil
A co to takiego ?
isabell36 pisze:Boss dziękuje Cioci Ewie za pieniążki na karmę![]()
duża się martwi bo jeść nie chcę
ja już naprawdę nie wiem co z tymi kotami Bella i Boss strajk głodowy zrobiły
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Zamiast czosnku można jeść alliofil
A co to takiego ?
Tabletki ziołowe, główny składnik to czosnek, powlekane. Do kupienia w aptece za grosze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości