Moli25 pisze::dance:![]()
![]()
![]()
![]()
A i z pchłami czy bez wpadajcie
hah nie możemy Wam tego zrobić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze::dance:![]()
![]()
![]()
![]()
A i z pchłami czy bez wpadajcie
agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Ona się nie wyrzygała normalnie raz, zarzygała całe mieszkanie. Zaczęła w salonie, przeszła do przedpokoju na dywanik i nafajdała mi na buty. Potem siedziała na szafce przy kaloryferze i nafajdała na szafkę, potem na podłogę a teraz siedzi na innej szafce i dalej fajda![]()
skubana dobra jest w te klocki![]()
![]()
Moli25 pisze:agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Ona się nie wyrzygała normalnie raz, zarzygała całe mieszkanie. Zaczęła w salonie, przeszła do przedpokoju na dywanik i nafajdała mi na buty. Potem siedziała na szafce przy kaloryferze i nafajdała na szafkę, potem na podłogę a teraz siedzi na innej szafce i dalej fajda![]()
skubana dobra jest w te klocki![]()
![]()
Marysia sie bawi w Exit Room
Ps
Byliście kiedys w exit roomie?
klaudiafj pisze:Ja chyba wiem co to exit room, ale w sumie to może nie wiem![]()
Czy to taki pokój straszny, z którego chce się uciec? I się przechodzi z pokoju do pokoju, żeby jak najdalej przejść, ale jest coraz straszniej? W Katowicach takie coś jest, ale trzeba się zapisywać.
Ewa L. pisze:To ty sprowadziłaś do domu nowe zwierzątka więc nie karz koteczek i nie wyganiaj z łózka. One są niewinne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości