Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:Kolezanki dzis w pracy ogladaly szczoteki do zebow dla zwierzakow
tez ciekawa jestem, co one na to.
Fajnie, ze Fitus juz w domku
Kotina pisze:zuza pisze:Kolezanki dzis w pracy ogladaly szczoteki do zebow dla zwierzakow
tez ciekawa jestem, co one na to.
Fajnie, ze Fitus juz w domku
Właśnie złożyłam zamówienie w zooplusie ... m.in. na pastę i szczoteczkę do zębów dla Fitusia![]()
Sama jestem ciekawa jak hrabia to przyjmie
MonikaMroz pisze:Elu mozliwe ze na pogode. Zwariować mozna wiatr, deszcz,. A w niedziele ma byc 20 stopni wiec jak tu mozna dobrze sie czuć![]()
Super ze Fitus Okwyceluj ta cudna mordeczkę
Ewa L. pisze:Uffff..................no to super
Kotina pisze:Fituś - ok![]()
![]()
Ale Tosia znowu ma strupki po obu stronach pyszczka pod uszami. Nie wiem od kiedy zaczęła się drapać![]()
Zauważyłam je dopiero wczoraj wieczorem ....
Tosia zachowuje się niby normalnie, ale cały czas mam odczucie, że zrobiła się zbyt miaukliwa i znowu często ociera się bokami pyszczka o wszystko co się da. Zaczęła też trzepać uszami, w których nie zauważyłam żadnej wydzieliny.
Ponadto jest nieprzychylnie nastawiona do kotów (fuka na nie bez powodu), ale w stosunku do mnie jest aż nadto przymilna.
Apetyt i ilość snu – wg mnie w normie ...
Czekam na kontakt z dr Dominiką ....
Jak nie urok ... to przemarsz wojska
Kotina pisze:Fituś - ok![]()
![]()
Ale Tosia znowu ma strupki po obu stronach pyszczka pod uszami. Nie wiem od kiedy zaczęła się drapać![]()
Zauważyłam je dopiero wczoraj wieczorem ....
Tosia zachowuje się niby normalnie, ale cały czas mam odczucie, że zrobiła się zbyt miaukliwa i znowu często ociera się bokami pyszczka o wszystko co się da. Zaczęła też trzepać uszami, w których nie zauważyłam żadnej wydzieliny.
Ponadto jest nieprzychylnie nastawiona do kotów (fuka na nie bez powodu), ale w stosunku do mnie jest aż nadto przymilna.
Apetyt i ilość snu – wg mnie w normie ...
Czekam na kontakt z dr Dominiką ....
Jak nie urok ... to przemarsz wojska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1013 gości