MonikaMroz pisze:Anula a ja odkąd mam tablet to tylko prawie na nim. Nawet filmy na nim oglądam. Teraz tez z tabletu pisze.
Hello Krecie
O, prosze, Monia mobilna!

Heejka!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Anula a ja odkąd mam tablet to tylko prawie na nim. Nawet filmy na nim oglądam. Teraz tez z tabletu pisze.
Hello Krecie
anulka111 pisze:CZEsc KRETKI,czemu nie ma nowego zdjecia Iryski & CO![]()
Sihaja pisze:Hejka
U nas wieje, że mało głowy nie urywa....
agusialublin pisze:Cześć Bożenki![]()
![]()
![]()
![]()
a my dzisiaj się opitalamy![]()
![]()
![]()
miałam sprzątać chałupkę ale chęci mnie do tego odeszły![]()
a muszę tydzień odreagować bo na wysokich obrotach byłam
Dorota pisze:Zimno, ciepło, leje, wieje...
Mam dość!
A u Was?
Kaczusie pływają?![]()
![]()
Bylbym popływał z nimi![]()
Mru
MonikaMroz pisze:Ja dzisiaj lekko posprzątałam. Dzisiaj pierwsza nocka w swoim pokoju. Co prawda jeszcze na pudłach żyje ale już blizej końca jesteśmy z remontem
Krecie a gdzie Wy ???
anulka111 pisze:A co remontujecie? Krecie pewnie imprezuja weekendowo![]()
Ja lubie remonty. Tym razem nic nie robie,bo niby 15 czerwca mial sie zaczac rmeont kapitalny kamienicy, poki co nic sie nie zaczelo-ale nie oplaca sie nic robic,bo ubrudzi sie wszystko podczas remontu zewn
agusialublin pisze:Cześć Bożenki![]()
![]()
![]()
jak swojego TZ męczę już ze dwa miesiące żeby pomalował mi ścianę w kuchnie gdzie dziciarnia je uświniana jedzeniem![]()
i tak się proszę i proszę i w końcu się wkurzę i wezmę farmę i sama zrobię![]()
z malowanie mieszkanie z pięć lat się prosiłamw końcu powiedziałam że jak nie pomoże mi w malowaniu to sama idę kupić farby i biorę się za malowanie no i w ciągu trzech dni pomalowaliśmy mieszkanie
o półkach w szafie nie wspomnę, miesiąc się proszę![]()
![]()
na razie jest w fazie przemyśleń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości