OOOOooooo przypomniała mi się moja Molka jak była taka sama malutka

wspaniała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Poza tym na urlopie podczas remontu zawsze może mi się coś przytrafić - mogę zwichnąć rękę czy nogę, skaleczyć sie dotkliwie tudzież inne wypadki mogą mi się przytrafić a wtedy nie ma zmiłuj i nowa będzie musiała przyjść do pracy.
No może jednak lepiej,zeby CI się nic nie przytrafiło![]()
Miruś dobrze gada,weź żądanie
Ale zaraz,śnięta jestem,wstawanie po 4 wychodzi,ale ja dobrze czytam,że ten pociachany urlop masz na rzecz jakiejś nowej ?
barbarados pisze:Wypadki chodzą po ludziach![]()
Czesć Ewa![]()
Podziwiam koty . Te ogromniaste i te małe
Myszolandia pisze:Polinda jako maleńtas![]()
![]()
![]()
piękny Zuziowysynuś
MaryLux pisze:mir.ka pisze:cytuję:
Zgodnie z kodeksem pracy, jedna część urlopu musi wynosić co najmniej 14 dni kalendarzowych. Pracownik sam decyduje, jak podzielić sobie przysługujące mu wolne. Może też od razu wykorzystać cały urlop wypoczynkowy.
przysługuje ci jeszcze urlop udzielanego na żądanie (4 dni w każdym roku kalendarzowym) i radziłabym z tego skorzystać , po tym co dostaniesz ,a nie dawać się tak wykorzystywać
I to jest dobry pomysł
Dla uściślenia: urlop na żądanie zgłaszasz najpóźniej w dniu, na który chcesz mieć wolne - im wcześniej, tym lepiej (czyli nie pod koniec dniówki, tylko na początku lub wręcz kilka minut przed jej rozpoczęciem). Ten dzień odpisują Ci z "normalnej" puli urlopowej, czyli nie jest tak, jakobyś mogła mieć 26 dni zwykłego + 4 na żądanie.
Moli25 pisze:Wszystkie były malutkie ale teraz są rownież kochane i słodkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, zuzia115 i 923 gości