Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sie 23, 2015 16:36 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
Moli25 pisze:Obrazek

Tak wlasnie leze :ryk:
Juz wrocilismy na obiad i musze troche ofpoczac tak sie zmeczylam plazowaniem i nic nie robieniem :mrgreen:
Zaraz idziemy na spacerek do Portu btzegiem morza

tak fajnie męczyć się nic nierobieniem :ok:

I jak przyjemnie :201461 :ryk:

i żeby trwało baaaaaaardzo dłuuuuuugo
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sie 23, 2015 18:04 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
Moli25 pisze:Obrazek

Tak wlasnie leze :ryk:
Juz wrocilismy na obiad i musze troche ofpoczac tak sie zmeczylam plazowaniem i nic nie robieniem :mrgreen:
Zaraz idziemy na spacerek do Portu btzegiem morza

tak fajnie męczyć się nic nierobieniem :ok:

I jak przyjemnie :201461 :ryk:

i żeby trwało baaaaaaardzo dłuuuuuugo

Nawet cale zycie :P
Koty to maja dobrze, te na gorze i nasze domowe tez :201461 :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie sie 23, 2015 20:11 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Wrovilam z wieczornego spaceru, nad morzem sporo spacerowiczow.
Mlodziez puszcza swiatelka szczescia pozniej wstawie zdjecia jak leca,
Jest cieplo ale niebo pochmurne.
Do jutra.

Gosiagosia

Post » Wto sie 25, 2015 12:28 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Hej Gosiu :)

Gosiagosia pisze:
klaudiafj pisze:A ja nie mam pojęcia jak to smakuje ;)

Musisz sprobowac, naprawdr sa wspaniale takie ptosto z wedzarki.
Tak sie dzis wyspacerowalam, za az bola nozki :ryk:
Jutro wybieramy sie na wystepy Kabaretu Moralnego Niepokoju.

No niestety, nie uznaje jedzenia zwierząt, także nawet jakbym umierała z głodu, zwierzęcia bym nie zjadła ;)

Mam tą piłkę ruchomą z myszką - koty traktują to jak rozrywkę i obserwują gdzie piłka pójdzie sama, biegają za nią i uciekają jak piłka w nie trafi - nie powiem, żeby to była taka zabawa jak obiecywał producent, ale co jakiś czas puszczam kotom piłkę i interesują się nią tak z około pół godziny, może dłużej :) Zawsze to coś innego w dniu powszednim, więc warto takie coś mieć :)

Co do światełek szczęścia - to to są światła nieszczęścia i głupi ten kto to puszcza niestety. Te światła są powodem pożarów, a jak w wiadomościach mówią o suszy a Ci ludzie nadal puszczają żywy ogień to :strach: powinni dostać mandat. Dużo się o tym mówiło - lasy płoną a tu taka głupota :/ http://natemat.pl/65701,nowa-glupia-tradycja-polakow-chinskie-lampiony-szczescia-zagrazaja-zwierzetom-samolotom-i-dobytkowi-ludzi

Jakie macie plany na deszcz? Odwiedzacie jakieś np muzeum czy oceanarium?
:1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sie 25, 2015 13:11 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Klaudio mlodziez niby ma pod kontrola latawce, puszczaja w morze i jak narazie pozaru nie bylo. Klaudia to ty ryb tez nie jesz ? Moja kuzynka jest tez wege ale ryby je. Siedzielismy caly czas na plazy jest pochmurno i wietrznie. Bylismy juz w Ocean Parku i jest duzo atrakcji nawet dla tak duzych dzieci jak my :ryk:
Zwiedzismy Hel a przed nami Dom Rybaka i wystawa motyli.

Gosiagosia

Post » Wto sie 25, 2015 19:13 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiu to Twoja kuzynka nie jest wegetarianka.

A jak na Helu? Ładnie? Nigdy nie byłam, ale chcemy pojechać. Foki widziałaś? Ponoć na Helu są :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sie 25, 2015 20:26 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

klaudiafj pisze:Gosiu to Twoja kuzynka nie jest wegetarianka.

A jak na Helu? Ładnie? Nigdy nie byłam, ale chcemy pojechać. Foki widziałaś? Ponoć na Helu są :)

Hel jest fajny ma cudna plaze, a od strony zatoki plywalismy na rowerkach wodnych.
W fokarium sa foki i nawet byly male, warto tu przyjechac, nawet mozna poodwiedzac bunkry poniemieckie.
A co do kuzynki to ona wszystkim opowiada, ze jest wegetarianka ale ryby je pod kazda postacia.
Wrocilismy ze spaceru nad morzem troszeczke poczytam i do lozka.

Gosiagosia

Post » Wto sie 25, 2015 20:27 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Obrazek :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto sie 25, 2015 20:31 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

meg11 pisze:Obrazek :mrgreen:

Slodziaki :201461 :201461

Gosiagosia

Post » Wto sie 25, 2015 20:32 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

cześć Gosiu :D
śmiać mi się chce z tych lampionow puszczanych w niebo :lol: byliśmy w Mielnie to jacys najmadrzejsi się ponapijali piwa i chcieli odpalić ten super produkt jakim jest lampion I się poparzyli bo to nie zawsze leci tam gdzie byśmy sobie tego życzyli. Dla mnie nieporozumienie :?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto sie 25, 2015 20:41 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moli25 pisze:cześć Gosiu :D
śmiać mi się chce z tych lampionow puszczanych w niebo :lol: byliśmy w Mielnie to jacys najmadrzejsi się ponapijali piwa i chcieli odpalić ten super produkt jakim jest lampion I się poparzyli bo to nie zawsze leci tam gdzie byśmy sobie tego życzyli. Dla mnie nieporozumienie :?

Jak co roku jest na cos jakas moda, teraz lampiony szczescia, A jak sie glupki dorwa to nieszczescie gotowe. :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Wto sie 25, 2015 23:28 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Na wiankach w Krakowie tez lampiony puszczali ale cale szczęście do żadnej tragedii nie doszlo :ok:

Co do ryb i wegetarianizmu- ryby to mięso takze twoja kuzynka to po prostu jarosz :ok: Ja jako wege również ryb nie spożywam ( dla mnie tako samo zwierzę jak każde inne i nie rozumiem stwierdzenia co poniektórych ze przeciez to nie mięso , jak nie mięso to co ?:-))

Jak tam Gosia ogółem?:-) wypoczywacie grzecznie ? :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Śro sie 26, 2015 13:12 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Fajny obrazek :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]