Za to Femcia i Menel boją się wiatru

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dzis tak spaly bo rano padaloFemka pisze:Jak pada, to Szczypiory śpią jak susły. Wtedy można z armaty strzelać.
tez je ostatnio ogladalam ,ktore kupilasFemka pisze:Od dłuższego czasu szukałam krzesła komputerowego do domu. Chciałam, żeby było wygodne, ale małe. I dzisiaj znalazłam takie w yisk (czy jak się to pisze). Nie dosyć, że idealny kształt, to jeszcze kolory dokładnie pożądane.
I właśnie je złożyłam. Sama. Na podstawie obrazkowej instrukcjiMuszę przyznać, że i obrazki sprawiły mi niejaką trudność, co nieco zachwiało moją i tak nie nazbyt wysoką samooceną
![]()
A teraz sobie na nim siedzę, niepewnie jeszcze i czekam, kiedy z hukiem spadnę na podłogęW sumie wszystkie śrubki wkręciłam, nic nie zostało. Może się utrzyma
EDIT: karton po krześle został już oczywiście zajęty, a obok stoi mięciutka pluszowa budka, do której nigdy nie wchodzi żaden kot.
Femka pisze:W czwartek nabyłam drogą kupna kozaki, ale miałam obawy, czy w tym roku się przydadzą. I co? Od poniedziałku ziiiiiimaaaa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1387 gości