Jestem rakiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:No widzisz ? Skorpiony są ładne . I fajnia wychodzą jako tatuaże .![]()
Jestem rakiem
barbarados pisze:No widzisz ? Skorpiony są ładne . I fajnia wychodzą jako tatuaże .![]()
Jestem rakiem
lilianaj pisze:Mieszkam na obrzeżach Warszawy, ale dzieciństwo spędziłam na Podlasiu. I przez wiele lat życia tam nie widziałam tyle dzikich zwierząt, co przez ostatnie lata na Zielonej Białołęce. Tam zwierzęta miały się gdzie schować, mieszkały tam, gdzie człowiek nie chodził. Tu, w Warszawie człowiek wkracza na terytoria zwierząt i rezultaty tego są takie, że te zwierzęta nie mają gdzie się podziać i łażą wśród ludzi. Po moim osiedlu biegają lisy, a za płotem bażanty, koło kościoła widuje się łosie, a na drogach dziki i sarny. Trzeba bardzo uważać, jak się późno wraca do domu, bo łatwo o wypadek. No i łatwiej tu zobaczyć pasącą się krowę, albo konia, niż sklep papierniczy.
agusialublin pisze:Cześć Basia![]()
![]()
Dziewczynki macie pomysła na za duże buty![]()
Kupiłam sobie na wyprzedaży fajne butki, niby pasowały ale teraz okazało się że są za duże i mi spadająpewnie wtedy jak mierzyłam to miałam popuchnięte
![]()
no i co teraz z tymi butkami zrobićpakuję wkładki ale się zwijają i nic nie dają
a poza tym uwierają przy pięcie
agusialublin pisze:Ja to jak nie za duże to za małe buty kupuję![]()
a później musze kombinować co z tym fantem zrobić
agusialublin pisze:Ja to jak nie za duże to za małe buty kupuję![]()
a później musze kombinować co z tym fantem zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko, lucjan123 i 22 gości