Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 22, 2014 20:12 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:poznaliśmy się w robocie właśnie w marcu 2013 (byłam nowa a TŻ był moim mentorem i nauczycielem :ryk: )

No to musisz być bardzo ładna i ...mieć charyzmę :wink:
kotelsonciorny pisze:Jak się mieszka na Widzewie to się kibicuje Widzewowi, ot co! A tak serio to tak, ja od zawsze za Widzewem, lokalny patriotyzm :smokin:

Sorry kotelsonciorny, ale...ponad Śląskiem ( mam tu na myśli Sląsk Wrocław) ...tylko niebo! :mrgreen:

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Sob lis 22, 2014 20:17 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

rysiowaasia pisze::ryk:
A tak na marginesie: jesteście fanami Widzewa Łódź ? Bo chyba nie ŁKSu 8O
MamaMeli: wzdycham do Nureyeva! Aczkolwiek Mela też zachwyca!

miód na serce matki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lis 22, 2014 20:17 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

rysiowaasia pisze:
kotelsonciorny pisze:poznaliśmy się w robocie właśnie w marcu 2013 (byłam nowa a TŻ był moim mentorem i nauczycielem :ryk: )

kotelsonciorny pisze:Jak się mieszka na Widzewie to się kibicuje Widzewowi, ot co! A tak serio to tak, ja od zawsze za Widzewem, lokalny patriotyzm :smokin:

Sorry kotelsonciorny, ale...ponad Śląskiem ( mam tu na myśli Sląsk Wrocław) ...tylko niebo! :mrgreen:

Brak urody nadrabiam charyzmą :ryk: :ryk:

Ze mnie to jest taki kibic jak zakonnica. Mój ojciec miał niegdyś szczytne plany zabrać córkę na derby, ale zdefił jak zobaczył kiboli zjeżdżających się na ustawkę. Dziwne 8O

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Sob lis 22, 2014 20:21 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

rysiowaasia pisze:

Sorry kotelsonciorny
, ale...ponad Śląskiem ( mam tu na myśli Sląsk Wrocław) ...tylko niebo!
:mrgreen:

Sorry ale może pod wrocławskim niebem tylko Śląsk ale........pod naszym tylko Widzew rządzi :ok: :ok: :ok: :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lis 22, 2014 20:23 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

wy się kłóćcie a ja popatrzę na Dunaj :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lis 22, 2014 20:26 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

MamaMeli pisze:wy się kłóćcie a ja popatrzę na Dunaj :D

Dzięki (rzekła otwierając szczeniaka wiśniówki) :ok: W końcu sobota nie? A tak na serio to mam dwie zasady:

1) Nic nie zapewnia takiej równowagi w życiu jak dobrze dobrane leki

2) Co mnie nie zabije, to na bank psychicznie mnie zniszczy.

To jest dopiero ultrahiperwkosmosdekadencja :ryk:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 22, 2014 20:27 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ewa L. pisze:
rysiowaasia pisze:

Sorry kotelsonciorny
, ale...ponad Śląskiem ( mam tu na myśli Sląsk Wrocław) ...tylko niebo!
:mrgreen:

Sorry ale może pod wrocławskim niebem tylko Śląsk ale........pod naszym tylko Widzew rządzi :ok: :ok: :ok: :mrgreen:

Dziękuję! :piwa:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 22, 2014 20:27 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Arielko....no co ty . My się nie kłócimy. 8O 8O 8O
To normalne że pod wrocławskim niebem rządzi Śląsk Wrocław a pod łódzkim Widzew Łódź. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 22, 2014 20:31 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ewa L. pisze:

Arielko....no co ty . My się nie kłócimy. 8O 8O 8O
To normalne że pod wrocławskim niebem rządzi Śląsk Wrocław a pod łódzkim Widzew Łódź. :D

ależ ja się śmieję bo zawsze byłam lokalną antypatriotką, narodową średnio, za to tu 15 marca zawsze mam trójkolorową kokardę... :oops:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lis 22, 2014 20:33 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

MamoMeli, rozumiem Cię. Dla kociej mamy nie ma nic piękniejszego, niż zachwyt nad jej kocim dzieckiem! Mam tak samo! Zaraz więc wkleję foty moich dzieci. Miałabym ich ( kotów) setki, gdyby nie ...kasa :| Miałam trójkę, teraz mam [*] dwójkę :(
kotelsonciorny pisze:Brak urody nadrabiam charyzmą :ryk: :ryk:

Jakoś w to nie wierzę, gdyż nie można zakochać się w ciągu tygodnia w samej tylko charyzmie :wink:
kotelsonciorny pisze:Ze mnie to jest taki kibic jak zakonnica. Mój ojciec miał niegdyś szczytne plany zabrać córkę na derby, ale zdefił jak zobaczył kiboli zjeżdżających się na ustawkę. Dziwne 8O

:mrgreen: :ryk: Ja myśle, że kibole nie są aż tacy źli! Na pewno nie zrobiliby krzywdy ojcu z ...charyzmatyczną :roll: córką! :mrgreen:

rysiowaasia

Post » Sob lis 22, 2014 20:40 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ewa L. pisze:Sorry ale może pod wrocławskim niebem tylko Śląsk ale........pod naszym tylko Widzew rządzi :ok: :ok: :ok: :mrgreen:

Ewo L. ... jakby Ci tu powiedzieć...Właśnie organizuje się grupa rześkich młodzieńców z Wrocławia, którzy chcę wyruszyć na wycieczkę krajoznawczą do pewnej dzielnicy Łodzi... 8)

rysiowaasia

Post » Sob lis 22, 2014 20:44 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

rysiowaasia pisze:
Ewa L. pisze:Sorry ale może pod wrocławskim niebem tylko Śląsk ale........pod naszym tylko Widzew rządzi :ok: :ok: :ok: :mrgreen:

Ewo L. ... jakby Ci tu powiedzieć...Właśnie organizuje się grupa rześkich młodzieńców z Wrocławia, którzy chcę wyruszyć na wycieczkę krajoznawczą do pewnej dzielnicy Łodzi... 8)

Spoko - ugościmy ich po widzewsku :smokin:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 22, 2014 20:46 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

rysiowaasia pisze:MamoMeli, rozumiem Cię. Dla kociej mamy nie ma nic piękniejszego, niż zachwyt nad jej kocim dzieckiem! Mam tak samo! Zaraz więc wkleję foty moich dzieci. Miałabym ich ( kotów) setki, gdyby nie ...kasa :| Miałam trójkę, teraz mam [*] dwójkę :(
kotelsonciorny pisze:Brak urody nadrabiam charyzmą :ryk: :ryk:

Jakoś w to nie wierzę, gdyż nie można zakochać się w ciągu tygodnia w samej tylko charyzmie :wink:
kotelsonciorny pisze:Ze mnie to jest taki kibic jak zakonnica. Mój ojciec miał niegdyś szczytne plany zabrać córkę na derby, ale zdefił jak zobaczył kiboli zjeżdżających się na ustawkę. Dziwne 8O

:mrgreen: :ryk: Ja myśle, że kibole nie są aż tacy źli! Na pewno nie zrobiliby krzywdy ojcu z ...charyzmatyczną :roll: córką! :mrgreen:

On się nie zakochał, on widział że trzeba mnie wyciągnąć z wszechobecnej mentalnej kupy, którą ówcześnie posiadałam w i tak przepełnionej już mocno dyni :ryk:

Jasne, że kibole nie są źli, znam kilku takich i powiem jedno, oni sobą za murem stoją jak mało kto, a ludzie tego chyba nie ogarniają w dzisiejszych czasach do końca :strach: A dzieckiem byłam dziwnym, to trzeba przyznać :strach:

Też bym brała jeszcze kolejnego kota, ale obawiam się, że nie dostałabym póki co zgodny pana domu. Byłby to raczej kategoryczny zakaz :ryk:

Ewa L. pisze:
rysiowaasia pisze:

Spoko - ugościmy ich po widzewsku :smokin:

A jakże, czy już szykować gościnę? :smokin:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 22, 2014 20:51 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ewa L , jesli w tej gościnie będzie odpowiednia ilość % , jakoś się dogadamy :)
MamoMeli, wstyd mi, że jestem totalną historycznie ignorantką. ale nie wstydzę się zapytać, co to za data 15.03?

rysiowaasia

Post » Sob lis 22, 2014 20:52 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

rysiowaasia pisze:Ewa L , jesli w tej gościnie będzie odpowiednia ilość % , jakoś się dogadamy :)
MamoMeli, wstyd mi, że jestem totalną historycznie ignorantką. ale nie wstydzę się zapytać, co to za data 15.03?

Wydaje mi się, że to dzień Powstania Węgierskiego, ale roku nie przypomnę se :placz:

Odpowiednia ilość % się zawsze znajdzie. To co, wpadasz? :mrgreen:

kotelsonciorny

[poprzednia][następna]