Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 21, 2013 22:52 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Niedaleko Łodzi też sypało cały dzień a teraz prószy . :twisted: Moje pieski się cieszą . Ja nie bardzo :?
Mnie też się oczy spociły :oops:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw mar 21, 2013 23:12 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

U nas też nawrót zimy .Jeszcze nie zdązył jeden snieg stopnieć,a znowu sypie.Na noc w sobotę zapowiadaja u nas do -19 . :crying:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Czw mar 21, 2013 23:38 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Wow!!!!
Jesteście pewne że mamy marzec a nie grudzień? Może to jednak Boże Narodzenie przed nami a nie Wielkanoc? :o
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw mar 21, 2013 23:43 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Będziemy wieszać jajka na choince . Takie dwa w jednym . :twisted: Kolorowe pisaneczki na zielonym tle będą się pięknie prezentować . :twisted:

barbarados

Post » Pt mar 22, 2013 0:09 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

barbarados pisze:Będziemy wieszać jajka na choince . Takie dwa w jednym . :twisted: Kolorowe pisaneczki na zielonym tle będą się pięknie prezentować . :twisted:

Jak w styczniu rozebrałam choinkę tak do tej pory nie wyniosłam jej do piwnicy. Czyżbym okazała się przewidująca????? :lol: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 22, 2013 0:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Na to wygląda :ryk: A teraz się może przydać jak znalazł ! :ryk:

barbarados

Post » Pt mar 22, 2013 9:12 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

barbarados pisze:Na to wygląda :ryk: A teraz się może przydać jak znalazł ! :ryk:

To ja jej jednak nie będę wynosić - nie ma co :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 22, 2013 9:45 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

rudy kociak pisze:
Mogę ci podrzucić,u mnie chyba do maja będzie leżał sądząc po ilości tego białego świństwa :lol:

Wieczorem zaczęło sypać i już jest biało :evil:
Mało tego dalej sypie :roll:

Miała być wiosna od zeszłego weekendu, a z tego co widziałam w pogodzie święta nie mają być za ciepłe :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pt mar 22, 2013 10:13 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Miraclle pisze:
rudy kociak pisze:
Mogę ci podrzucić,u mnie chyba do maja będzie leżał sądząc po ilości tego białego świństwa :lol:

Wieczorem zaczęło sypać i już jest biało :evil:
Mało tego dalej sypie :roll:

Miała być wiosna od zeszłego weekendu, a z tego co widziałam w pogodzie święta nie mają być za ciepłe :evil:

Czyli że z koszyczkiem na sankach? :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 22, 2013 10:21 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

U nas też w nocy doszedł nowy śnieżek :twisted:
Pewnie tak się stanie, jak Ewa mówisz, z koszyczkiem na sankach, byle po drodze jajka nie zamarzły :mrgreen:

Dzisiaj zamknęłam się z Cudaczkiem w łazience, żeby kocio mogło spokojnie się wybawić na drapaku :lol:
Niestety, bura zazdrośnica goni biedaka, przecież to jej drapak...
A Lunka goni z kuwety...
jak zobaczyłam biednego maluśkiego :wink: koteczka atakowanego przez dziewczyny to mnie się zrobiły miętkie nogi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Cudaczek robi wszystko, żeby się przypodobać, niestety, jedna@ i @ druga, nie doceniają, tylko pańcia wie o co chodzi biednemu kotku :mrgreen:
Więc pańcia się poświęciła...
Zamknęła w łazience drzwi na klucz i bawiła się z koteckiem
Bura @ w tym czasie siedziała pod drzwiami, szybko się znudziła i zaczęła skakać na klamkę:)
Dziwna ta Kropka, na szafkę czasem nie da rady wskoczyć, ale uwiesić się na klamce to i owszem...

I tak wybawiony kiciuś poszedł lulu...
Długo nie pospał, przypomniał sobie,że musi siu...i poszedł do kuwety
Lunka jest czujna, próbowała go wygonić...przecież to jej kuweta
I tak obie dziewczyny bronią swoich osobistych przedmiotów

Duża też jest czujna...pilnuje, żeby nikomu się nic nie stało, tylko mleka nie upilnowała...

Tak Cudaczek dzisiaj wojował na drapaczku:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt mar 22, 2013 10:30 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Rambuś :1luvu:

U nas śnbiegu trochę w nocy spadło, ale teraz już leży tylko na trawie, ulice czarne :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt mar 22, 2013 10:37 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Ten ozorek to ze zmęczenia? :ryk: Ja musiałam kiedyś zamykać mojego oszołomka czyt.Polcia w łazience jak chciałam wypuścić Zuzię na balkon.Młoda miała ten zwyczaj że gdy tylko otwierałam drzwi balkonowe skakała na siatkę. Siatka była cieniutka jak na ptaki więc bałam się że ją zerwie i zleci z 6 piętra 8O .Wyobraź sobie 40 stopni ciepła i zamknięty balkon.Koszmar!!! Dlatego w ubiegłym roku założyłam porządną metalową siatkę i nie obawiam się już wyjścia z domu gdy kicie są na balkonie. :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 22, 2013 10:42 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Caragh pisze:Rambuś :1luvu:

U nas śnbiegu trochę w nocy spadło, ale teraz już leży tylko na trawie, ulice czarne :D

A jamnisiem dwie stronki wcześniej to się Ciocia nie zachwycała :?
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pt mar 22, 2013 10:43 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Ewa, wybrałam Ci firany :wink: 5 i 45:)
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pt mar 22, 2013 10:49 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

AnnAArczyK pisze:Ewa, wybrałam Ci firany :wink: 5 i 45:)

Dzięki - kochana jesteś. Też o nich myślałam. :ryk:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]