taizu pisze:Może spróbuj podać koteczce no-spę, jak masz, wiem, że dziewczyny dawały kotom
Już zrobiła siusiu ale po drugiej dawce leków.
Moderator: Estraven
taizu pisze:Może spróbuj podać koteczce no-spę, jak masz, wiem, że dziewczyny dawały kotom

mb pisze:Za zdrówko Tusi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mar9 pisze:Aniu, myślę o Was, nawet, gdy nic nie piszę i mocno, mocno trzymamza Ciebie i Twój zwierzyniec
Anna61 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Wkurzaja mnie takie osoby z ogłoszeń-zawracaja gitare,robia nadzieje,a potem nawet nie odpisza,ze nie chcą,ze wybrali innego psa...chociaz obiecuja,że zadzwonia,albo e-maila wysla...Przykre...a suki dalej u mnie...
Jestem zmęczona życiem normalnie...tak...jak sie pierniczy to wszystko na raz...
Miałam ostatnio taką sytuację, facet najpierw dzwonił 2 razy, gdzie było już ustalone co ma kupić, znaczy kontenerek do przewozu bo to prawie 100km, kuwetę i żwirek Cat`s Best Eco Plus i umówiliśmy się że na sobotę lub niedzielę, ale nawet nie raczył poinformować, że nie przyjedzie po Kolę, a tak czekaliśmy na tą adopcję.![]()
i żadnych telefonów oprócz właśnie tego.

Anna61 pisze:grunt to rodzinka![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości