Nasza kocia rodzinka. Prośba o pomoc dla Lolusia z FIP:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 10, 2012 22:43 Re: Nasza...,tymczasy.Kubuś['] Myszka podążyła za Kubusiem['

taizu pisze:Może spróbuj podać koteczce no-spę, jak masz, wiem, że dziewczyny dawały kotom

Już zrobiła siusiu ale po drugiej dawce leków.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie lis 11, 2012 18:55 Re: Nasza...,tymczasy.Kubuś['] Myszka podążyła za Kubusiem['

Tusia znowu teraz kropelkuje tylko mimo, że dostawała Furaginum i Urinodol 2x1 ale teraz dałam jej jeszcze 1/4 tabletki no-spy, bo przekopałam się do zapalenia pęcherza u Bisi jak kiedyś miała.
Jutro jadę do lecznicy i pewnie będzie iła zrobione usg i dostanie leki przeciwzapalne.
Ja już nie mam siły na to wszystko, człowiek się stara, a tu jak nie jedno to drugie, i tak dalej, no ale jak sobie na kark taki problem wzięłam to cierp babo, tylko ja gdy je brałam to myślałam, że znajdą domki, że mam ich nie rozdzielać skoro są tak zżyte siostry ze sobą, no krzyk był, a teraz cisza, nikt nie chce niewidomej kochanej Bisi i jej siostry, :cry: a Kola, cóż ona jest winna że jest taka poniewierana przez los, ma 130 ogłoszeń i nikt nie pyta o nią, a ja teraz każdego dnia drżę o ich życie.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie lis 11, 2012 19:05 Re: Nasza...,tymczasy.Kubuś['] Myszka podążyła za Kubusiem['

a u mnie suczki..jakby problemów z kotami mało było :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 11, 2012 20:15 Re: Nasza...,tymczasy.Kubuś['] Myszka podążyła za Kubusiem['

Za zdrówko Tusi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon lis 12, 2012 11:35 Re: Nasza...,tymczasy.Kubuś['] Myszka podążyła za Kubusiem['

mb pisze:Za zdrówko Tusi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękujemy.

Tuśka bez zmian, rano znowu były problemy z sikaniem a raczej nie sikaniu, ale po lekach robi siku choć i tak nie jest to normalne sio jakie powinno być.
Około 14 godziny pojadę z nią do lecznicy i zobaczymy na usg jak się sprawy mają.

Cioteczki, przypominam o bazarku viewtopic.php?f=20&t=147836
bo potrzeby dla 11 kotów ogromne a funduszy brak. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon lis 12, 2012 16:18 Re: Nasza...,tymczasy.Kubuś['] Myszka podążyła za Kubusiem['

Ja już po wizycie w lecznicy i więc tak,
Tusia ma wszystko bez zmian na usg ufff.
Dostała antybiotyk działający 2 tygodnie czyli Convenie i Dexasone, a w domu do podawania no-spe i urinodol, a
w środę na kontrolę, no chyba żeby coś zaczęło się dziać niepokojącego to wcześniej.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lis 13, 2012 23:41 Re: Nasza...,tymczasy.Kubuś['] Myszka podążyła za Kubusiem['

Aniu, myślę o Was, nawet, gdy nic nie piszę i mocno, mocno trzymam :ok: za Ciebie i Twój zwierzyniec
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro lis 14, 2012 10:12 Re: Nasza...,tymczasy.Kubuś['] Myszka podążyła za Kubusiem['

mar9 pisze:Aniu, myślę o Was, nawet, gdy nic nie piszę i mocno, mocno trzymam :ok: za Ciebie i Twój zwierzyniec

Dziękuję Marysiu, ja też do Was zaglądam choć nic nie pisze.

Wkleję co napisałam u Bożenki na wątku, a co jest odpowiedzią na jej słowa
Anna61 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Wkurzaja mnie takie osoby z ogłoszeń-zawracaja gitare,robia nadzieje,a potem nawet nie odpisza,ze nie chcą,ze wybrali innego psa...chociaz obiecuja,że zadzwonia,albo e-maila wysla...Przykre...a suki dalej u mnie...
Jestem zmęczona życiem normalnie...tak... :roll: jak sie pierniczy to wszystko na raz...

Miałam ostatnio taką sytuację, facet najpierw dzwonił 2 razy, gdzie było już ustalone co ma kupić, znaczy kontenerek do przewozu bo to prawie 100km, kuwetę i żwirek Cat`s Best Eco Plus i umówiliśmy się że na sobotę lub niedzielę, ale nawet nie raczył poinformować, że nie przyjedzie po Kolę, a tak czekaliśmy na tą adopcję. :(

Kola ma cały pakiet ogłoszeń które wykupiła Iza :1luvu: i żadnych telefonów oprócz właśnie tego.
Ona jest taka fajna koteczka, choć teraz nie może iść do adopcji bo wyskoczyła na nosku kolejna zmiana grzybicza.
Jest zaszczepiona Biokanem M i smarujemy, ale niestety leczenie musi trochę potrwać.

Tusia już dobrze, ale dzisiaj jedziemy na kontrolę, znowu będzie się stresować, bo to dzikuska jest.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lis 14, 2012 16:01 Re: Nasza...,tymczasy.Kubuś['] Myszka podążyła za Kubusiem['

Tusia już po wizycie w lecznicy, i Tusia dostała tylko jeden zastrzyk Dexasone a w domu mam jej dzisiaj podać 1/4 no-spy ale Urinodol przez 2 tygodnie jeszcze, czego ona bardzo nie znosi. :?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lis 14, 2012 20:54 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lis 15, 2012 22:05 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Kola z grzybkiem na nosku :wink:

Obrazek

Dzikuska moja Kaśka

Obrazek

obie razem a niżej Agatka

Obrazek

grunt to rodzinka :wink:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lis 15, 2012 22:34 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Anna61 pisze:grunt to rodzinka :wink:

Obrazek

Zgadza się - i do tego taka piękna rodzinka :1luvu:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw lis 15, 2012 22:41 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Wow, ale mają fajne drapaki

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt lis 16, 2012 8:57 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

Cudna rodzinka :1luvu: A drapaki faktycznie, full wypas :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lis 16, 2012 9:12 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kubuś ['] Myszka [']:(

A potem wszystkie z góry na Anie skaczą :lol:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia][następna]