KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 7:55 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Dziewczyny, ja tak tylko na chwilę...nockę miałam koszmarną, ten kaszel chciał mnie chyba zabić :( .
W dodatku strasznie mnie trzęsło...zasnęłam dopiero po 2 w nocy.
Teraz już jest trochę lepiej, przynajmniej nie jest mi tak koszmarnie zimno...
Okruś został Alusiem...starałam sie jakoś połączyć Aleksandra z Okrusiem i wyszedł mi Aluś :mrgreen: .
Nie mam pojęcia jak prześwietlenie, dziś wynik odbieram dopiero, ale to już córka zrobi...
Takie mam pytanie, czy któraś z was, cioteczki kochane, ma w domu niepotrzebne resztki Feliwaya do kontaktu?
Oczywiście odpłatnie!
U nas w lecznicy kosztuje ponad 100 zł, tyle to ja nie mogę wydać, a przydałby się.
Może któraś ma jakieś resztki, a jeszcze działające, to ja bardzo poproszę.
Aluś był w nocy bardzo grzeczny, spał sobie, rano śniadanko, kupa, siku, i drzemka :D .
Kupa ładna za bardzo nie była, pewnie oprócz normalnego jedzenia coś tam konsumował jeszcze podczas wycieczek :evil: .
Myślę jednak, że się unormuje przy dobrym żarełku :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro paź 26, 2011 8:02 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

A czemu Feliway? Coś nie tak?
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro paź 26, 2011 8:07 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

justyna p pisze:A czemu Feliway? Coś nie tak?

Justysiu, ja mam 4 dorosłe koty, każdy ma swój charakter, i mam nowego dorosłego kota z charakterem i przyzwyczajeniami...nie, nie ma walk na pazury, na razie jest burczenie...tylko, że chciałabym przyspieszyć socjalizację ze względu na Okrusia- Alusia...nie będę go trzymać w tej klatce długo, bo mi serce pęknie :( . Ja tak nie umiem.
A na niego to podobno działa...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro paź 26, 2011 8:17 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Ok, rozumiem. Nie stosowałam Feliwaya więc nie pomogę niestety..
Stosowałam tylko izolowanie, kontrolowane spacerki i takie tam..
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro paź 26, 2011 8:21 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

justyna p pisze:Ok, rozumiem. Nie stosowałam Feliwaya więc nie pomogę niestety..
Stosowałam tylko izolowanie, kontrolowane spacerki i takie tam..

To ja może na szybko jakiś wątek mały zrobię, może więcej osób zajrzy...

vip

Post » Śro paź 26, 2011 8:38 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Cześć Kochani! :)
Współczuję przejść z powodu kaszlu - może zrób syropek z cebuli?
Smak i zapach średnie, ale działa.

A na uspokojenie dla kociastych może RC Calm?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro paź 26, 2011 10:43 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Miałam być twarda i się nie żalić, ale pękło we mnie coś i muszę.
Weszłam do tych kotów i się rozpłakałam. Chore, same i w takim syfie...
Teraz czekam na Anię Kubicę, bo da rzeczy 1 potrzeby i jadę do szpitala.
Wyniki synka złe a ja nie mam na leki.
Moje koty mają jeszcze karmy na 1 dzien.
najszczesliwsza

Post » Śro paź 26, 2011 11:12 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Witamy się środowo
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro paź 26, 2011 11:56 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

sprawdzę jak wrócem po 36 godz niebytności w domu ,ale wydaje mi się że powinnam mieć całą nową flaszkę . Mój Czesław olał i nie reagował na kocie feromony a kupowałam więcej bo była promocyja. To dam znać czy jest.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro paź 26, 2011 13:19 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Matko - zaglądam, a tu takie wieści!!!! 8O

Jedna radosna - taki kamień spadł mi z serca, że pewnie w Częstochowie słychać było :piwa: !

Ale reszta - same przerażające... :( - te codzienne dramaty, smutki i problemy wokoło, a wszystkim i we wszystkim nie da się rady pomóc... :cry:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro paź 26, 2011 14:57 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Jest- Gosia podaj mię adres - to wyślę ale dopiero jutro po 15.00 bo niestety znowu zaraz opuszczam pielesze domowe i juz nie zdążę na pocztę.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro paź 26, 2011 17:45 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

majencja pisze:Jest- Gosia podaj mię adres - to wyślę ale dopiero jutro po 15.00 bo niestety znowu zaraz opuszczam pielesze domowe i juz nie zdążę na pocztę.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Juz wysyłam!

vip

Post » Śro paź 26, 2011 17:49 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

jestem i witam :kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro paź 26, 2011 17:50 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Gosiu, u nas dzisiaj bardzo optymistycznie, czego i wam życzę :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro paź 26, 2011 17:51 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Jeśli mogę coś doradzić w sprawie tej 15.
Calkiem dobrze sie sprawdza w charakterze podłoża do kuwet papier z niszczarek. Jeśli macie znajomych pracujących w biurach to warto załatwić. Ja w piwnicy robie tak, że nawet sypię do pudełek przeciętych na pół. Wystarczy kawałek worka foliowego, na to kawałek gazety i na to ten papier. Najlepszy jest ten drobniutki, ciety na małe strzępki. Bo ten w pskach jakos nie bardzo. Sprzatanie to moment - zwinięcie gazety i do śmieci. Dobrze jest troszkę podsypać neutralizatorem zapachu. Np takim
http://allegro.onet.pl/super-benek-poch ... 65661.html

Jako odawniacz najlepszy z tych, które próbowałam jest ten używany często przez hodowców
http://germapol.istore.pl/pl,product,13 ... aczem.html
Albo
http://allegro.onet.pl/neutralizator-za ... 51380.html

Niestety w sprawie jedzenia nie da sie tak fajnie zminimalizowac kosztów:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]