Rysiek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Czy wiesz co konkretnie ci potrzeba? U nas jest fajowy sklepik z "misiami" w różnych kolorach i długościach, mogę sprawdzić ceny. W zeszłym roku kupowałam tam np. cudne pomarańczowo - tygrysie futerkoAle normalne też są. Jest też tu sklep z tanimi tkaninami. Piękne materiały, uszyłam sobie kilka królewskich kamizelek.
Ciekawa jestem, czy szyjesz ciuchy?
juana pisze:
Najpierw był test nowej myszy (zanim Duża wyśle muszę sprawdzić czy się zabawki nadają)
Ale ciężka praca męczy, więc potem idę odpoczywać![]()
Ryszard![]()
juana pisze:Cudne kociaki![]()
![]()
![]()
A teraz trochę prywaty i nie o kotach.
Szukam już 2 dni hurtowni tkanin. Różnych- i firanowo zasłonowych i typu miś, polar. I w googlach jest wiele tysięcy stron. Tylko, że albo trzeba się rejestrować albo podany jest telefon. No i jest opcja dla sklepów- prowadza sprzedaż tylko dla firm. Uhhh. Jeśli już znajduję nr telefonu to trudno, żebym dzwoniła do wszystkich i pytała na jakich zasadach prowadzą sprzedaż i jaki asortyment mają...![]()
![]()
A pojechać do najbliższego choćby miasta do hurtowni nie mam możliwości
Jak mam kupić tkaniny to tylko on-line. Idę bo na razie mam dosyć szukania. Później jeszcze poszukam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości