zarejestrowałam się, ale nie dostałam potwierdzenia rejestracji.izka53 pisze:Dokładnie. A link jest na moim wątku![]()
Dzięki Marta. Tyle że kto będzie kupował obrazek z nie swoim kotem???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zarejestrowałam się, ale nie dostałam potwierdzenia rejestracji.izka53 pisze:Dokładnie. A link jest na moim wątku![]()
najmysia pisze:Tyle że kto będzie kupował obrazek z nie swoim kotem???
zgadzam się, zwłaszcza ten najstarszy smętasz, miałam mieć tam sesję na jesieni (juz jesień jest) ale fotograf chyba się wylękniał, mimo że to był jego pomysł, straży miejskiej się chyba bojał (a może truposzy, alboo duchów?), wazon jedenRoulett pisze:Zdjęcia to nie tylko zwierzęta
A poza tym ja lubię cmentarz na Ogrodowej. Bardzo fajny klimat ma a i zdjęcia dobre wychodzą
toż Ci Justa przecież nawet nie proponowałam, znam już Twoje poglądy. Niekoniecznie na żydowskim, ja obleciałam ten najstarszy latem wprawdzie, tam prawie ludzi nie było, uważam że nie byłoby jakiegos problemu. W końcu to nie akty, nawet jak by się ktoś czepił (czego nie przewidywałabym)Roulett pisze:Ja tam pozowanych nie chcę robić na cmentarzach, bo jednak hmmm... nadal to kontrowersyjne jest, a mandatem faktycznie nie chciałabym oberwać. A można.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Talka i 25 gości