Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2011 17:52 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Haker1 pisze:Fasolko jetem i mocno trzymam za twoja Duża.
Moja duża zabiegana, w czwartek nasza jedna z babć (mama dużego) idzie do szpitala,jest bardzo mocno chora.
Haker

Dziękujemy Haksiu. Życie jest bardzo ciężkie.
Też potrzymam łapki za Mamę Dużego. Mocno.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lip 11, 2011 17:54 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MalgWroclaw pisze:
jolabuk5 pisze:Ja wiem, Fasolko - niektóre koty "przydomowe" wywołują u Dużych większy stres niż te domowe! Nad nami opieka jest dosyć prosta, a z tymi zewnętrznymi zawsze mamy problem, one są płochliwe, mają swoje nawyki i jak się do nich nie zastosować, to po prostu nie zjedzą i będą głodne
:( Moja Duża też się najbardziej boi o te wolnożyjące koty, jak np. musi wyjechać. Na szczęście rzadko wyjeżdża!
Sabcia

Sabciu, a Twoja Duża nie przyjeżdża przypadkiem do Wrocławia?
Fasolka

Nie Fasolko, Duża źle znosi podróże (to się nazywa choroba lokomocyjna, ale u Dużej jest bardzo nasilona) i unika ich jak ognia. Ale we Wrocławiu była!
Dawno temu, mnie jeszcze nie było na świecie, a Pusia była małym kociakiem - był we Wrocławiu koncert takiego śpiewaka, którego Duża baaardzo lubi (Domingo się nazywa ten śpiewak) no i Duża pojechała. Ale teraz ma nas za dużo i raczej nie jeździ, żeby nas nie zostawiać. Zresztą teraz woli nas od Dominga :D :D :D
Na razie trzymamy mocno pazurki za Twoją Dużą, żeby była zdrowa i wróciła do Was szybko-szybko!
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pon lip 11, 2011 18:02 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MaryLux pisze:Napisałam nowy wierszyk :)
Inka

Bardzo ładne są Twoje wierszyki, Inusiu :D
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pon lip 11, 2011 18:05 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

jolabuk5 pisze:Dawno temu, mnie jeszcze nie było na świecie, a Pusia była małym kociakiem - był we Wrocławiu koncert takiego śpiewaka, którego Duża baaardzo lubi (Domingo się nazywa ten śpiewak) no i Duża pojechała. Ale teraz ma nas za dużo i raczej nie jeździ, żeby nas nie zostawiać. Zresztą teraz woli nas od Dominga :D :D :D
Na razie trzymamy mocno pazurki za Twoją Dużą, żeby była zdrowa i wróciła do Was szybko-szybko!
Sabcia [/i]

Sabciu, duża też była na tym koncercie! :D
Mnie wcale nie było na świecie, tak, jak Ciebie.
Duża też woli nas od wszystkich śpiewaków świata. No, ale na różne festiwale chodzi, mówi, że to jej praca :? i musi.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lip 11, 2011 18:32 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Fajna praca :wink: , chodzić na festiwale.
Moja Duża kiedyś często ze swoja starszą córka do teatrów jeździły, do W-way, Krakowa.
Teraz czasu nie mają.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pon lip 11, 2011 18:40 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Pazurki i ogonki za wszystkich wymagających wsparcia i pomocy, a najbardziej za tych, co idą do ludzkich i kocich wetów :1luvu:
Czarusia z Szarusią i dużą
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lip 11, 2011 19:00 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

taizu pisze:Pazurki i ogonki za wszystkich wymagających wsparcia i pomocy, a najbardziej za tych, co idą do ludzkich i kocich wetów :1luvu:
Czarusia z Szarusią i dużą

Dziękujemy, Szarusiu, Czarusiu i Duża :D
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lip 11, 2011 19:00 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Kuwety pomyte, choć dziś nie sobota. To już wiadomo, że duża się szykuje.
Fasolka załamana
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lip 11, 2011 19:49 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MalgWroclaw pisze:
jolabuk5 pisze:Dawno temu, mnie jeszcze nie było na świecie, a Pusia była małym kociakiem - był we Wrocławiu koncert takiego śpiewaka, którego Duża baaardzo lubi (Domingo się nazywa ten śpiewak) no i Duża pojechała. Ale teraz ma nas za dużo i raczej nie jeździ, żeby nas nie zostawiać. Zresztą teraz woli nas od Dominga :D :D :D
Sabcia [/i]

Sabciu, duża też była na tym koncercie! :D
Mnie wcale nie było na świecie, tak, jak Ciebie.
Duża też woli nas od wszystkich śpiewaków świata. No, ale na różne festiwale chodzi, mówi, że to jej praca :? i musi.
Fasolka

A może Twoja Duza chciałaby zobaczyć jeszcze raz ten koncert? I program o koncercie? Moja Duża ma wszystko ponagrywane na DVD, może przegrać. :D Ale pewnie Twoja Duża tez ma. Poza tym teraz tak mało czasu jest na nie-kocie sprawy :oops:
Ale naprawde fajną pracę ma Twoja Duza, Haker ma rację! Moja to w laboratorium pracuje, bada krew. :roll:
Fasolko trzymamy za Was i Waszą Dużą kciuki, pazurki i ogonki cały czas!
Sabcia
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pon lip 11, 2011 20:13 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Duża nie ma nagrań, Sabciu. Ale i tak nie miałaby kiedy oglądać, więc dziękuje.
A praca jest, jaka jest. To jak z lekarzem - każdy myśli, że ma fajnie, bo jest mądry. A lekarz ma, jak ma.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lip 11, 2011 22:53 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Rany Fasolko, trzymamy kciuki za Twoją dużą i wysyłamy serdeczności, żeby się nie bała i jak najszybciej wróciła, a wy macie się jak najlepiej sprawować i pełnić honory domu w czasie jej nieobecności.
Cieplutkie pozdrowienia. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lip 11, 2011 23:30 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Fasoleńko,
Trzymamy z Bolkiem pazurki za Twoją Duża i za was tam w domu pod nieobecność Dużej. Pamiętaj nie daj się Frani i bądźcie grzeczne kotbitki, jedzcie ładnie, kuwetę odwiedzajcie regularnie i nie tęsknijcie bo Duża wasza będzie się bardzo martwić, a to jej zdrowia nie przysporzy. My będziemy o Was ciepło mysleć i cały czas do powrotu Dużej trzymać zaciśniete pazurki, no.

TygRych i Bolesław, Blondyn (też potwierdził udział w trzymaniu pazurków), Duża (zaciśnie kciuki) :1luvu: :1luvu:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Wto lip 12, 2011 4:56 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Cześć!
Duża nakarmiła bezdomniaki, nakarmiła nas (nawet pierwsze dostałyśmy jeść, nie zawsze tak jest). Słońce świeci i chyba będzie ładnie.
Pomyślcie ciepło o nas wszystkich.
Macham Wam łapką.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lip 12, 2011 5:10 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Najcieplejsze mysli!

Mru z Reszta
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lip 12, 2011 5:52 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Fasoluniu, nie przestajemy myśleć jak najcieple o Was i Waszej Dużej.
Kciuki mocne i serdeczne życzenia :ok: :1luvu:
Wszystkie kociaste i psiaste z całej naszej małej domkowej "komuny" się przyłączają.
Nawet yorki sąsiadki nie ustają kcukować :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]