anulka111 pisze:ja chciec mutanta ala som
Roksi jest ticked jak somalijczyk. Dzieci też moga być po niej ticked.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:ja chciec mutanta ala som
MariaD pisze:anulka111 pisze:ja chciec mutanta ala som
Roksi jest ticked jak somalijczyk. Dzieci też moga być po niej ticked.
Czarne ma byćanulka111 pisze:Ciekawe czy jakies rude ticked pojawi sie w miocie
anulka111 pisze:Kiedy ona bedzie mogla miec pierwsze dzieci?
Kicorek pisze:Czarne ma byćanulka111 pisze:Ciekawe czy jakies rude ticked pojawi sie w miocie
MariaD pisze:anulka111 pisze:Kiedy ona bedzie mogla miec pierwsze dzieci?
OoooO, i jeszcze dalej.To jeszcze głupiutkie dziecko. Za jakieś 8 miesięcy pewnie.
Kicorek pisze:Czarne ma byćanulka111 pisze:Ciekawe czy jakies rude ticked pojawi sie w miocie
Listę życzeń sobie spiszcie, wydrukujcie i przedstawcie Roksi.Mnie tylko jedno jeży włos na plecach - Roksi ma od metra solidów w rodowodzie...
Popieram czarneKicorek pisze:Czarne ma byćanulka111 pisze:Ciekawe czy jakies rude ticked pojawi sie w miocie
Oj tam to o niczym nie świadczy - Desna ma jednego czy dwa i to dalekoMariaD pisze:Mnie tylko jedno jeży włos na plecach - Roksi ma od metra solidów w rodowodzie...
Zupełnie Cię nie rozumiem - akurat po Roksi moga być ładne kolorystycznie solidyMAGDZIOL pisze:W tym wypadku i mnie się jeżymimo całej przychylności dla solidów.
anulka111 pisze:Zaraz zaraz ,to ,zeby miec miaukunka ala somalijczyk-to musi byc czarny![]()
![]()
![]()
-czy wtedy bedzie taki rudy jak Gacki od Gacusiowej?
No mnie też zachwyciłanulka111 pisze:Dziadek Roksi zas wymiata- takiej urody kota to ja jeszcze nie widzialam-zatkalo mnie jak zobaczylam![]()
Fotkianulka111 pisze:Mam zielonego mutanta- pomalowalam pierwszy raz dwie sciany w pokoju
ewkaa pisze:Zupełnie Cię nie rozumiem - akurat po Roksi moga być ładne kolorystycznie solidyMAGDZIOL pisze:W tym wypadku i mnie się jeżymimo całej przychylności dla solidów.
bo ewentulane duchy przy ticked są praktycznie niewidoczne
MAGDZIOL pisze:ewkaa pisze:Zupełnie Cię nie rozumiem - akurat po Roksi moga być ładne kolorystycznie solidyMAGDZIOL pisze:W tym wypadku i mnie się jeżymimo całej przychylności dla solidów.
bo ewentulane duchy przy ticked są praktycznie niewidoczne
Ale jeśli chodzi o umaszczenie to solid,klasyk,ticked itp. to typ umaszczenia. Nie ma ticked /solid czy ticked/ klasyk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 14 gości