Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 06, 2012 11:28 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri trochę lepiej. Baśka znalazła dom :)

iwcia pisze:
ariel pisze::ok: :ok: :ok: :ok:
Nie należy kotom dawać na imię Baśka, moja tymczasowa też lubiła bić innych :)

Teraz mi to mówisz :twisted:

:twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt sty 06, 2012 11:35 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri trochę lepiej. Baśka znalazła dom :)

Nie wiedziałam, że będziesz tak nazywać tymczasa :)

A jak Tri?
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pt sty 06, 2012 12:15 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri trochę lepiej. Baśka znalazła dom :)

Domyślaliśmy się, że Baśka i trzymaliśmy, co się da :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Brak kciuków u kota jak widać wcale nie wpływa na zdolności :mrgreen:
Ptachu, żadnych myśli o pasztecie, a będziesz pomszczony, bo króliki potrafią oddać :twisted: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt sty 06, 2012 12:57 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri trochę lepiej. Baśka znalazła dom :)

Ptachu, jak my się cieszymy.
Za Baśke i jej nowy dom :ok:
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt sty 06, 2012 18:36 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri trochę lepiej. Baśka znalazła dom :)

ariel pisze:A jak Tri?

Niby lepiej, przynajmniej tak twierdzi nasza doc po wczorajszej wizycie.
Tri zjada dziennie 1,5 saszetki whiskasa, tak wiem świństwo ale ona nic innego nie chce jeść, myślę, że tylko whiskas tak mocno śmierdzi, że czuje jego zapach pomimo kompletnie zatkanego nosa. Rzęzi okropnie do tego ma świszczący katar, ogólnie jest bardzo biedna, od wczoraj ma zmieniony antybiotyk w środę jedziemy na kontrolę, może po tym antybiotyku będzie znaczniejsza poprawa, bo jak dla mnie to poprawa jest niezauważalna :(
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt sty 06, 2012 18:49 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri trochę lepiej. Baśka znalazła dom :)

Ale nie miej wyrzutów sumienia, bywa tak, że trzeba dawać to, co kot zje. Byle jadł, nawet gorsze. Skąd ja to znam :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sty 06, 2012 23:40 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri trochę lepiej. Baśka znalazła dom :)

No właśnie, nie miej wyrzutów, że kot je byle co.
Ważne w tym wypadku, żeby jadł. Z nerkowcami też nieraz się gimnastykowałam.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Sob sty 07, 2012 18:42 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri trochę lepiej. Baśka znalazła dom :)

Iwciu, tak się obchodzi nowe przepisy
http://tablica.pl/oferta/kotka-maine-coon-IDC8Od.html
ale przeklejam, żeby się nie zgubiło/nieaktywne
(bez zdjęcia przeklejam)
"Oddam w dobre ręce 9-miesięczną koteczkę maine coon po rodowodowych rodzicach. Rodzice i ich rodowody do wglądu na miejscu. Kotka jest do oddania za darmo, wyprawka do niej kosztuje 500 zł".
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sty 07, 2012 18:58 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri trochę lepiej. Baśka znalazła dom :)

Wiedziałam, że będą to próbowali obejść :evil: , no cóż polak potrafi :roll:
Musze pomyśleć jak to ugryźć :?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Nie sty 08, 2012 8:40 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri trochę lepiej. Baśka znalazła dom :)

TRoszkę mnie nie było, a tu tyle się dzieje!
Wspaniale, że Baśka ma domek!
Wszyscy odetchnęli? :)
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto sty 10, 2012 9:45 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

Potrzebuje pomocy prawnika viewtopic.php?f=8&t=137780
Dotyczy to nowej ustawy o ochronie zwierząt, może leci z nami jakiś prawnik ;)

iwcia

Post » Pt sty 13, 2012 17:49 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

Dzień dobry, ja tylko chciałam podrzucić Baśkę która szczęśliwie polubiła króliki i resztę rodziny :)

Obrazek

Buziaki!
Buziaki, enka z Baśką :)
Obrazek

enkaomenka

Od: Sob sty 08, 2011 11:28

Post » Pt sty 13, 2012 18:31 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

Cześć Baśka :D
ale fajna jest :ok:
i puchata :D
jak dobrze, że polubiła :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 13, 2012 21:35 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

enkaomenka witamy w naszym wątku :D
Basiunia wygląda pięknie :1luvu:

iwcia

Post » Pt sty 13, 2012 22:17 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

:mrgreen: Mamuuniu, jaka Basia dorodna się zrobiła... 8O W tej łazience, to miała chyba z Sobieskiego jedzonko .. :ryk: iwcia , dziękuję ci ,że wzięlaś Basię, nie wiadomo jak by potoczyły się jej losy. Dzięki tobie ma wspaniały dom. :1luvu: /minę to ona ma.../
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

[poprzednia][następna]