Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:dziękuje za komplementy -moje koty sa fajneGucio strachulec, Smakusia dama, Rys miziak nad miziaki ,czyli po prostu typowy kot od MariaD
anulka111 pisze:ja bylam cwana wypracowalismy z Rysiem rytual,ze dopiero jak budziki jak dam znak zycia to zaczynam jego glaskanie a on sie odwdziecza masazem twarzy ,a ciezko bylo bo na poczatku Rys chodzil po mnie a bylo malenstwo coraz ciezsze ....i lubil mnie wylizywac....wiec jak przechodzil po mnie ,to ja chowalam twarz w koldrze -lizania sie oduczyl-masaz twarzy robii zawsze ktoras czesc ciala wciska mi do reki jak zasypia kolo mnie -dzis w nocy spalam z jego uchem w rece
angel03 pisze:anulka111 pisze:ja bylam cwana wypracowalismy z Rysiem rytual,ze dopiero jak budziki jak dam znak zycia to zaczynam jego glaskanie a on sie odwdziecza masazem twarzy ,a ciezko bylo bo na poczatku Rys chodzil po mnie a bylo malenstwo coraz ciezsze ....i lubil mnie wylizywac....wiec jak przechodzil po mnie ,to ja chowalam twarz w koldrze -lizania sie oduczyl-masaz twarzy robii zawsze ktoras czesc ciala wciska mi do reki jak zasypia kolo mnie -dzis w nocy spalam z jego uchem w rece
Nie wytrzymam, to ale miziak przytulasty z niego:)widać te MCO mają rodzinne zamiłowanie do łóżka))
anulka111 pisze:angel03 pisze:anulka111 pisze:ja bylam cwana wypracowalismy z Rysiem rytual,ze dopiero jak budziki jak dam znak zycia to zaczynam jego glaskanie a on sie odwdziecza masazem twarzy ,a ciezko bylo bo na poczatku Rys chodzil po mnie a bylo malenstwo coraz ciezsze ....i lubil mnie wylizywac....wiec jak przechodzil po mnie ,to ja chowalam twarz w koldrze -lizania sie oduczyl-masaz twarzy robii zawsze ktoras czesc ciala wciska mi do reki jak zasypia kolo mnie -dzis w nocy spalam z jego uchem w rece
Nie wytrzymam, to ale miziak przytulasty z niego:)widać te MCO mają rodzinne zamiłowanie do łóżka))
![]()
W koncu tak je MariaD wychowala -spaly wszystkie z nia ,to teraz mamy radoche
kalair pisze:Mario, kup 8 jaskow...![]()
![]()
anulka111 pisze:ja bylam cwana wypracowalismy z Rysiem rytual,ze dopiero jak budziki jak dam znak zycia to zaczynam jego glaskanie a on sie odwdziecza masazem twarzy ,a ciezko bylo bo na poczatku Rys chodzil po mnie a bylo malenstwo coraz ciezsze ....i lubil mnie wylizywac....wiec jak przechodzil po mnie ,to ja chowalam twarz w koldrze -lizania sie oduczyl-masaz twarzy robii zawsze ktoras czesc ciala wciska mi do reki jak zasypia kolo mnie -dzis w nocy spalam z jego uchem w rece
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 42 gości