U nas wszystko dobrze, mam mnóstwo zdjęć, tylko brakuje czasu, żeby wstawić Kotecki są bardzo zimowe już - ofutrzone i przymilne. Ciągle się tulą, najchętniej spędzają czas z nami na kanapie, albo pod kołdrą Ale TŻ nie pozwala im utyć i zmusza je do biegów i skoków
jejku, jak ja lubię jak się u ciebie foty pojawiają Same przepiękności! A jej Mańkowatość powala "Miłość" i "Szlachetny Profil" - dawaj na Domowe Tygrysy; "Jej Mańkowatość" też! Kanapowość pierwsza jest świetna Kanapowość druga mnie kulnęła ze śmiechu - cóż za wygodna poza - i brzuszek się nie spoci w kocyku
Conchita się zgodzi ze mną, że Mania w realu ładniejsza ( trudno to sobie wyobrazić, ale tak jest).Kiedy pokazywałam jej zdjęcia, to było, że to zwykła burasia, dopiero, kiedy ją ktoś zobaczył ,to było,że nie umiem robić zdjęć
Maniusia jest prześliczna i całuśna A poza tym bardzo odważna i towarzyska. Melisa jest równie śliczna, troszeczkę nieśmiała, ale także towarzyska i miziak. Tylko musi się najpierw zastanowić, czy na pewno chce się miziać Emma jest bardzo mądra i ludzka. Bardziej ludzka, niż kocia.
Jeszcze jedna Mańkowatość. Bez bicia przyznam, że coraz ładniejsze zdjęcia to zasługa TŻ-ta, który na kotach ćwiczy ustawienia ręczne lustrzanki, bo ja to umiem jedynie nastawić na auto, portrecik albo widoczek