Niki (FeLV+) - startujemy w konkursie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2011 17:45 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Dla Ciebie & Nikusi oraz Twoich Rodziców i Bliskich.
Wszystkiego dobrego i spokojnych Świąt w rodzinnej atmosferze.

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Śro gru 21, 2011 18:14 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Niki, wymiziaj się ode mnie o swoją Dużą
Świątecznie, z najlepszymi życzeniami :D

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro gru 21, 2011 21:10 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Agnieszko, zdrowych, radosnych Świąt dla Ciebie i Twoich bliskich. :mrgreen:
Nikusiu, zdrówka, zdrówka, zdrówka! :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw gru 22, 2011 22:42 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Pozdrowienia i głaski dla koteczków
Obrazek

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt gru 23, 2011 10:28 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Zdrowych, pogodnych, radosnych Świąt w rodzinnym gronie :s5:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt gru 23, 2011 14:33 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Minął kolejny rok i zbliża się Boże Narodzenie. Pięknie ustrojona choinka, wesołe dźwięki kolęd oraz radość przystrajająca ludzkie serca niech oznajmiają, że nadszedł czas odpoczynku i świętowania. Życzę Wam byście jak najdłużej doświadczali magii Świąt, a Nowy Rok 2012 niech przyniesie Wam wszystko czego zapragniecie!
Obrazek
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt gru 23, 2011 18:22 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, spokoju i miłości,
oraz spełnienia najskrytszych marzeń
życzy Kasia z Pięciokotem

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob gru 24, 2011 1:15 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Śniegu po pachy,
smacznej kiełbachy,
prezentów całą masę
i wystarczającą kasę,
do nieba choinki
i dla całej rodzinki
szczęśliwego wskoku
do nowego roku!

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 24, 2011 2:23 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Aga i Niki, Niki i Aga... Wy wiecie czego ja Wam życzę :) Najserdeczniejsze! i Wesołych :) :s5:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto gru 27, 2011 13:41 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw gru 29, 2011 10:53 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Witam po świętach. Musiałam po nich odpocząć... zrobiłam sobie dwa dni wolnego. Chciałabym więcej, ale obowiązki...
Nie mogę się ogarnąć w robocie, nie z robotą, ale ze sobą :roll:

Dziękuję wszystkim za życzenia i pamięć o nas :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nikuśka przeszła samą siebie. To koci aniołek, b. grzeczny. Jestem z niej dumna. Jest coraz śmielsza i odważniejsza. Znów narobiłam mnóstwo zdjęć, więc trochę powrzucam ;)

Pierwszy gość przy wigilijnym stole, gotowy do wyżerki, zanim cokolwiek na stole postawiono ;)
Obrazek
Po przygotowaniu nakrycia stołu musiałam zebrać talerze i je umyć, bo paniusia urządziła sobie rundkę po nich. Chyba chciała zostawić w prezencie na każdym talerzu odcisk swojej łapki :twisted: to jedyny świąteczny wybryk księżniczki.

A tu była próba przedświąteczna:
Obrazek

Obrazek Obrazek
Niestety, dostałam takiej głupawki i nie mogłam się powstrzymać ze śmiechu, ze Niki zaczęła się przede mną chować (ona nie lubi jak ktoś się śmieję w głos :roll: ).

Za to w Wigilię...
Muszę się dobrze zaprezentować, skoro duża mnie ubrała.
Obrazek

Cóż, duża miała pomysł, ale kocina nie była szczęśliwa...
Obrazek Obrazek

Biedna chodziła do tyłu, aby pozbyć się tego ustrojstwa. Musiałam więc wyciągnąć ją z kąta i ściągnąć ozdóbkę. Niki odetchnęła z wielka ulgą i znów była towarzyską kicią.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw gru 29, 2011 11:01 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

szybenka pisze:Witam po świętach. Musiałam po nich odpocząć... zrobiłam sobie dwa dni wolnego. Chciałabym więcej, ale obowiązki...
Nie mogę się ogarnąć w robocie, nie z robotą, ale ze sobą :roll:

Ja też nie mogę, dlatego wybieram się na tygodniowy urlop - mało, ale przynajmniej spróbuję się wyspać :)

szybenka pisze:Po przygotowaniu nakrycia stołu musiałam zebrać talerze i je umyć, bo paniusia urządziła sobie rundkę po nich. Chyba chciała zostawić w prezencie na każdym talerzu odcisk swojej łapki :twisted: to jedyny świąteczny wybryk księżniczki.

Ona tylko liczyła, czy dla wszystkich zostały rozstawione talerze :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw gru 29, 2011 11:05 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

kiche_wilczyca pisze:Ona tylko liczyła, czy dla wszystkich zostały rozstawione talerze :mrgreen:
Widzisz Marta, nie pomyślałam :mrgreen:
W takim razie Niki wpadek świątecznych nie miała :ok: ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw gru 29, 2011 11:25 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

:ryk: :ryk: :ryk: grzeczna Księżniczka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Piękności Kochane :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw gru 29, 2011 11:42 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

szybenka pisze:Pierwszy gość przy wigilijnym stole, gotowy do wyżerki, zanim cokolwiek na stole postawiono ;)
Obrazek

gwiazdeczka śliczna :1luvu:

szybenka pisze:Obrazek

Cudne fotki, Anieszko :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]