jaaana pisze:<foch>
co to za fochy

Moderator: Estraven
aga9955 pisze:jaaana pisze:<foch>
co to za fochy
jaaana pisze:<foch>
jaaana pisze:aga9955 pisze:jaaana pisze:<foch>
co to za fochy
Z czarnej listy się proszę nie wyśmiewać!
Bo wpiszę
i nikt Wam kota nie da![]()
masz tylko dwa koty. I to nie pieluchowe. Nie nadajesz sie do niczego moja droga.koconek pisze:sorry, z opóźnieniem, ale doczytywałam gdzie indziej, jaka to ja niegodna tego forum jestem
aga9955 pisze:masz tylko dwa koty. I to nie pieluchowe. Nie nadajesz sie do niczego moja droga.koconek pisze:sorry, z opóźnieniem, ale doczytywałam gdzie indziej, jaka to ja niegodna tego forum jestem
anulka111 pisze:koconek pisze:własnie! czuję się teraz skrzywdzona i chcę o tym pogadac...![]()
![]()
![]()
chetnie tez posmiece
Koconek mozesz mi smiecic w pw ile chcesz hmmmmmo Nubijczykach tez
Zabers zanim moje 110zamieni sie w szkielecik ,to dlugo pozekaszzabers pisze:aga9955 pisze:koconek pisze:no właśnie, a to pośmiecmy jej tutaj, ha!![]()
zaraz wrzuci nas do opcji ;wrog;
Nie. Tego nie zrobię. Zrobię coś innego - wezmę Was na przetrzymanie. Potem tylko szybciutko sprzątnę wysuszone szkieleciki.
zabers pisze:aga9955 pisze:koconek pisze:no właśnie, a to pośmiecmy jej tutaj, ha!![]()
zaraz wrzuci nas do opcji ;wrog;
Nie. Tego nie zrobię. Zrobię coś innego - wezmę Was na przetrzymanie. Potem tylko szybciutko sprzątnę wysuszone szkieleciki.
anulka111 pisze:Zabers zanim moje 110zamieni sie w szkielecik ,to dlugo pozekasz
zabers pisze:Fakt, kocon, niegodnaś, oj, niegodnaś, ale nie martw się. Więcej tu nas takich.
anulka111 - "Polak potrafi"na słoneczku szybciutko pójdzie. Ani się obejrzysz ( a wszak sezon letni w pełni).
![]()
kocon - Ty masz żyłkę handlowca. Pozazdrościć.
zabers pisze:Fakt, kocon, niegodnaś, oj, niegodnaś, ale nie martw się. Więcej tu nas takich.
anulka111 - "Polak potrafi"na słoneczku szybciutko pójdzie. Ani się obejrzysz ( a wszak sezon letni w pełni).
![]()
kocon - Ty masz żyłkę handlowca. Pozazdrościć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, włóczka i 233 gości