Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 24, 2010 19:16 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Flortee pisze:wrzuca Ania MikroRyszarda

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mikroagent wygląda tak samo jak ja, kiedy byłam malutka. Będą z niego koty
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro sie 25, 2010 11:29 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

A co tam dziś u Stefci i Chalinki?
Czy Stefcia Wóc planuje jakąś nową strategię zaczepno-obronną?
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro sie 25, 2010 11:35 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

seidhee pisze:A co tam dziś u Stefci i Chalinki?
Menaszka

no Chalinka się szybciótko naziarła wfczoraj i żygała Stefcia widziała a Stefcia nie nic a nic i my patżyły pżeż okieńko na ólicę i Stefcia szpała dłógo terz i Chalinka szpała dłógo terz i jeszcze my ogladały sz Kasia filmy bo Kasia aktorki szókała do żagrania w sztóce jakiejś i muwiła Kasia rze te aktorki to szą do dópy jak Stefcin patyczek od internetó

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro sie 25, 2010 11:44 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

CatherineTheGreat pisze:
Menaszka

no Chalinka się szybciótko naziarła wfczoraj i żygała Stefcia widziała a Stefcia nie nic a nic i my patżyły pżeż okieńko na ólicę i Stefcia szpała dłógo terz i Chalinka szpała dłógo terz i jeszcze my ogladały sz Kasia filmy bo Kasia aktorki szókała do żagrania w sztóce jakiejś i muwiła Kasia rze te aktorki to szą do dópy jak Stefcin patyczek od internetó

To bardzo pracowicie spędzacie czas, Menaszka pochwala. My chcemy patyczek z internetem ale teraz się wahamy bo jak ma się tak psuć to po co nam. Na aktorkach do sztuki ja się nie znam bo telewizoru nie mamy a filmy oglądamy głównie zagramaniczne.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro sie 25, 2010 12:01 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

seidhee pisze:
CatherineTheGreat pisze:
Menaszka

To bardzo pracowicie spędzacie czas, Menaszka pochwala. My chcemy patyczek z internetem ale teraz się wahamy bo jak ma się tak psuć to po co nam. Na aktorkach do sztuki ja się nie znam bo telewizoru nie mamy a filmy oglądamy głównie zagramaniczne.
Menaszka

Kasia muwi rze Stefcia sieje prompagandę i rzeby Menaszka namuwiła i Laoś namuwił i Ryś namuwił wfszysztkih dóżyh na patyczek bo to tylko Stefcin był do dópy

CatherineTheGreat

Post » Śro sie 25, 2010 12:15 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Myślę że namawianie wezmę na siebię. Mikro Agent Ryszard nie umie mówic- tylko piszczy. Ew. Menszka- ale jej nie interesują nowinki techniczne. A mnie np. bardzo- np. jak Duzy wkłada takie kółko na taką mini półke i to się chowa i robi bzz, to to jest BARDZO ineresujące.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Śro sie 25, 2010 12:17 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

CatherineTheGreat pisze:
Menaszka

Naprawdę? I Ania Mucha też? :mrgreen:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro sie 25, 2010 12:23 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Mucha to do jedzenia, nie do dupy Stopka wie!
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Śro sie 25, 2010 13:26 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

JoasiaS pisze:
CatherineTheGreat pisze:
Menaszka

Naprawdę? I Ania Mucha też? :mrgreen:

o mósze Stefcia nie szłyszała ale myśłi rze jak kto jeszt móha to nie jeszt aktorka tak Stefcia dedókóje

CatherineTheGreat

Post » Śro sie 25, 2010 18:33 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

To niech Kasia weźmie moją Dużą, bo ona jest aktorka inaczej
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 26, 2010 15:57 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Przyjaciołek Stopka pozdrawia Stefcię i sie zapytuje jakie wieści z nowych domków Gabcia i Coski ?
Obrazek

Flortee

Post » Czw sie 26, 2010 18:07 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Meldunek z nowego domku od Mani: teren opanowany, duzi przekabaceni i nauczeni miziania i zabawy z kotem, między 22.00 i 2.00 prowadzona intensywna akcja dywersyjna :twisted: .

W gabinecie ukrywa się mocno zakonspirowany agent Człapka badający przebieg kanałów pionowych i ewentualnych poziomych przebiegających za ścianami. Sztuka wspinania opanowana do perfekcji, dziś agent dał się zobaczyć, ale należy go usprawiedliwić, że był nieco objedzony wołowinką...

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Czw sie 26, 2010 20:03 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

ohoho! Agentka Fruzia pozdrawia ciocię Dokotę! I agenta Człapka też i gabinet i kanały pionowe i poziome!
(Ciociu, dobrze mi tu, brzuszek rośnie, miziają, kochają... dzieki ze pozwoliłaś Mateuszkowi i Ani mnie uprowadzić.. bo Mateuszka to ja lubie bardzo nawet :flowerkitty: )
Obrazek

Flortee

Post » Czw sie 26, 2010 21:42 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Fruzienku, całuję i bardzo uściskaj i naudeptuj Anię i Mateuszka, że chcieli taką czarną flądrę i jeszcze o nią tak bardzo dbają 8) .
A jak będę miała chwilę, to opowiem Wam o Człapce, bo to historia krew w żyłach mrożąca.... 8O

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

[poprzednia][następna]