ZaFrędzlona Pomponlandia - Smocze jajo w akcji... VIII cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 28, 2011 15:44 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

AYO pisze:WYRAZISTA taka jestem na tym zdjęciu bo kolorek dokładnie jak czarne czereśnie :mrgreen:
To poczekam :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sty 28, 2011 16:05 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Pomponmama ewidentnie pitoli. Widziałam ją nie dalej jak tydzień temu i mimo zmęczenia wirusem wyglądała kwitnąco i jest chuda jak patyk. Chyba, że te 10 kilo przybyło jej po moim bigosie w co nie wierzę, bo każdy przedszkolak wie, że kapusta wymiata jelita.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt sty 28, 2011 16:07 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

A bo ja ostatnio schudłam, co mi świetnie zrobiło na sylwetkę, ale okropnie mi zaszkodziło na twarz, która zaczęła nieco obwisać :? w moim zaawansowanym wieku ta skóra raz naciągnięta już się tak nie regeneruje :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt sty 28, 2011 16:10 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Jak ja ci zaraz obwisnę, to będziesz miała śliwkę pod okiem przez tydzień :roll: Idź kobieto do łazienki, weź szmatkę i psiu-ka-czu, podejdź do lustra, psiknij-zetrzyj i popatrz kto tam stoi. No? Super kobita tam stoi, powiem ci na wypadek jakbyś z wrażenia psiknęła sobie w oko zamiast w lustro :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pt sty 28, 2011 16:12 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Obrazekdziękuję... :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sty 28, 2011 16:14 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

A my zaraz jedziemy do mojego chrześniaka na Festiwal Kanapek. Zostało ci tego Hepatilu?
Obrazek

babajaga

Post » Pt sty 28, 2011 16:19 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

ja by co wal jak w dym - mam zapasik :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sty 28, 2011 16:28 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

A cożeś się pomponkobieto mojej twarzy napatrzyła na haju jakimś silnem???
Weź się odtruj kilka dnii popatrz sobie raz jeszcze. :twisted:
Bez makijażu nawet nie ma mowy o zakupach w okolicznej stokrotce, bo wyglądam jak Jola Bobek, co to pije pod sklepem i mamroli.

A po lesie jak po co?? kwiatki wąchać, ptasżąt śpiew spodziwić, nazbierac jagódek.
A nie.............. szukac rozrywek erotycznych :twisted:
Wtedy dopiero kleszczy nawchodzi w miękkie miejsca i mrówek jakichś. :mrgreen:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt sty 28, 2011 16:30 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

pomponmama pisze:...w moim zaawansowanym wieku ta skóra raz naciągnięta już się tak nie regeneruje :?

No huknę szczyla i ja.... nie wstrzymam się chyba :? :twisted:

Anda

Post » Pt sty 28, 2011 16:35 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

:ryk: :ryk: :ryk: cię lubię!... :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sty 28, 2011 16:39 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

a ja żądam odwołania słów "w moim zaawansowanym wieku...bleble"
tez Cię lubię :ryk:

Dla wszystkich z obwisłymi twarzami :roll: trzydziestek i młodszych.
http://aktywni.pl/aktualnosci/joga-twar ... a-mlodosc/
Nam ryczącym czterdziestkom+ na nic to... nie panujemy już nad mięśniami :mrgreen: :mrgreen:

Anda

Post » Pt sty 28, 2011 16:54 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Anda pisze:a ja żądam odwołania słów "w moim zaawansowanym wieku...bleble"
tez Cię lubię :ryk:

Dla wszystkich z obwisłymi twarzami :roll: trzydziestek i młodszych.
http://aktywni.pl/aktualnosci/joga-twar ... a-mlodosc/
Nam ryczącym czterdziestkom+ na nic to... nie panujemy już nad mięśniami :mrgreen: :mrgreen:
phi....gówniary :roll: :ryk: Zobaczycie po pięćdziesiątce co trzyma a co nie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sty 28, 2011 21:38 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Festiwal kanapek był super udany, hepatilu nie trzeba. Teraz kończymy z TŻ'em dzień przy flaszce Muscata i zaczynam się zastanawiać, czy to już uzależnienie :roll:
Obrazek

babajaga

Post » Sob sty 29, 2011 9:39 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

We wtorek bede na Slasku. Pomponmamo zrobie na pewno skok do Twojego szmaciakowego krolestwa :) Jesli ktoras z Siostr chce sie ze mna spotkac to mozna. Pozniej tez mozna bo bede jezdzic na szkolenie do Bytomia w lutym, marcu i chyba w kwietniu.

Smutno mi. A z drugiej strony k...mac ale mi ulzylo...
dobrego weekendu :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob sty 29, 2011 9:48 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Rozumiem cię Sol - jestem w podobnej sytuacji - nie wiem, czy w poniedziałek mi nie podziękują. :? Martwię się bardzo, bo to by była katastrofa finansowa. Z drugiej jednak strony jestem mocno zmęczona sytuacją w firmie i ogólną atmosferą. W pewnym sensie była by to ulga, bo sama nie mam odwagi zrobić tego kroku, a już dawno powinnam zareagować na niektóre zachowania bezpośredniego przełożonego. :? Tyle, że mnie na to nie stać, bo musimy coś z Zuzią niestety jeść. :? Postanowiłam się nie przejmować - co ma być, to będzie - i tak nie mam już na to żadnego wpływu :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]