Mała Dzikuska pisze:Chyba nie ma innego wyjścia, jak przetestować na Coco.
Dokładnie, bo może się okazać, że używa jednego

Moja pierwsza Kota tak miała, właśnie JRS musiał być

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała Dzikuska pisze:Chyba nie ma innego wyjścia, jak przetestować na Coco.
OKI pisze:kalair pisze:Ja używam najtańszego bentonikowego. Albo czasem Benka.![]()
Ale niektórzy chwalą sobie bardzo drewniane żwirki.
Mi się bentonity w ogóle nie podobają. Pylą jak diabli, do kibla nie można wyrzucić (przynajmniej te, co testowałam), przy dobrych wiatrach zawsze się zrobi bagno w kuwecie i śmierdzą![]()
Ćwiczyłam już chyba większość żwirków i jednak zawsze wracam do CBE+
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Ja używam najtańszego bentonikowego. Albo czasem Benka.![]()
Ale niektórzy chwalą sobie bardzo drewniane żwirki.
Mi się bentonity w ogóle nie podobają. Pylą jak diabli, do kibla nie można wyrzucić (przynajmniej te, co testowałam), przy dobrych wiatrach zawsze się zrobi bagno w kuwecie i śmierdzą![]()
Ćwiczyłam już chyba większość żwirków i jednak zawsze wracam do CBE+
A nie każdy pyli! Trzeba sobie poszukać niepylącego, i są fajne. Ja muszę mieć zbrylający, i koniec..Używalam silikonu, ale jak widziałam też żółty kolor..Brrr....
kocurzyca41 pisze:Ja też używam silikonu,ale sypię do niego pochłaniacz zapachów i kuweta jest zakryta z drzwiczkami.Kupuję przez internet w centrum karmy,wychodzi taniej i z dostawą do domu.Ale po tym ,co napisałyście wypróbuję drewniany.Do tej pory kupowałam Pinio tylko dla królika,ale inny,takie wałeczki,bardzo dobrze się sprawdza w króliczej klatce.
Mała Dzikuska pisze:kocurzyca41 pisze:Ja też używam silikonu,ale sypię do niego pochłaniacz zapachów i kuweta jest zakryta z drzwiczkami.Kupuję przez internet w centrum karmy,wychodzi taniej i z dostawą do domu.Ale po tym ,co napisałyście wypróbuję drewniany.Do tej pory kupowałam Pinio tylko dla królika,ale inny,takie wałeczki,bardzo dobrze się sprawdza w króliczej klatce.
A co to?...
kalair pisze:Cześć Cocuniu! Mam nadzieję, że ona nie korzysta z tego tam zapasiku?
Marea pisze:ja kiedys majac dostep tylko do zwyklych zwirków uzywałam worków do kuwety, worek sie zwijało ze zwirkiem i kuweta czysta była, ale odkąd zaczełam uzywac silikonowego worek w ogole sie nie sprawdził...nie wiem jak to sie działo ale zawsze przesiakało przez worek i kuweta do mycia co rusz a przy drewnianych gdybym chciała i sie uparła to kuwety mozna nie myc i 2 m-ce i nie pachnie brzydko, nie jest brudna itp itd
Mała Dzikuska pisze:kalair pisze:Cześć Cocuniu! Mam nadzieję, że ona nie korzysta z tego tam zapasiku?
Jeśli miałabym wnioskować tylko na podstawie zachowania Coco to korzysta... Powiem więcej, nawet nadużywa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości