Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2009 19:52 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Bo ja tak myślę że Bru to musi iść do kogoś kto się tak przeokropnie zakocha że nie bedzie go można od Bru odciągnąć :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon paź 19, 2009 19:58 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Bede szukac,ale na razie jest i tak za maleńki-na dopiero 6 tygodni!

A domek Maszki milczy :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 19, 2009 20:03 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Czy ja wiem ;) domku mozesz mu juz szukac ;) ja moje mam od mniejszego kajtka bo 4 tyg ;) z tym ze w roznych okolicznosciach do mnie trafily ;)
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Od: Pt paź 16, 2009 19:17

Post » Pon paź 19, 2009 20:20 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

kropkaXL pisze:Aniu-strasznie Ci współczuję sytuacji!

Ja Brunonka nie oddam byle komu-bedę szukac do skutku-kocham to maleństwo bardzo!

Kasiu, dziękuję, ale u mnie to nie koniec problemów. Będę pisała na naszym wątku dalej i jak ktoś ma życzenie to może poczytać.

A co z domkiem Maszki Kasiu?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon paź 19, 2009 21:14 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Kasiullka-Bruno znalazłam jak miał 2-3 tygodnie-ale kociaka powinno sie wyadoptowywać jak ma 3 miesiące-na razie to maleństwo!
Ssie jeszcze butlę,choć umie sam jeść,ale podkarmiam go butlą,żeby miał namiastkę mamy i nie miał choroby sierocej jak Ptyś,który nie miał zaspokojonej potrzeby ssania i do dzis ssie moje ucho,a ma 5,5 roku!

Aniu-domek Maszki nic nie pisze na forum-nie ma nowych wiadomości :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon paź 19, 2009 21:40 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Cześć wszystkim. "Smażę" bazar, więc tylko wpadam tranzytem.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon paź 19, 2009 21:43 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Olcia-ty z nudów nie umrzesz!!!!-to Ci nie grozi :lol:

A ja juz odpadam-muszę ululac Brunonka!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon paź 19, 2009 22:50 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Jakby komuś coś - zapraszam na bazar
TĘCZOWE SKARPETY, BABCINE SERWETY+INNE
viewtopic.php?f=20&t=102039
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto paź 20, 2009 5:11 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Dzień dobry.
Długi dzień mi się dzisiaj szykuje....ja już chcę weekend.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto paź 20, 2009 6:20 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Witaj Kasieńko-ja też od wczoraj o weekendzie marzę! :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 20, 2009 7:02 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Kasiu, szkoda, że ta wetka nie zdecydowała się na Brunonka, ale widocznie rzeczywiście to nie był TEN domek. Masz dużo czasu na szukanie takiego, który oszaleje na punkcie maluszka :D

Nie martw się milczeniem domku Maszeńki, niektórzy nie lubią zbyt długo utrzymywać kontaktu z DT swojego pupila. I zazwyczaj takim osobom nie przychodzi do głowy, że my się z tego powodu zamartwiamy. Na pewno wszystko jest dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podobnie było z domkiem mojej pingwinki Helenki, który już miał dosyć moich telefonów :oops:

Ja też już chcę weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto paź 20, 2009 7:04 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

A mi wystarczy że będzie 12 i będę wiedziała że Beksa jest już w Warszawie :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto paź 20, 2009 7:23 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Gibutkowa pisze:A mi wystarczy że będzie 12 i będę wiedziała że Beksa jest już w Warszawie :ok:

Rany, jak fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gibutkowa, jesteś niesamowita :1luvu:
Za Beksę wielkie, wielkie kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto paź 20, 2009 17:26 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Asieńko,ja wiem,że Karolina ma mało czasu,szuka pracy,ma dom,ale wystarczy kilka słów napisać-"jest OK-Maszka zdrowa!"-a tu tylko milczenie!

Wczoraj jak dawałam jeść podblokowcom w nowej stołówce,z budki mieszkalnej wyszły dwa podrostki bure-jeden siwy,drugi taki bardziej w beż-maja gdzieś ok pół roku-to kocięta spod bloku niedaleko mojego-tam były dokarmiane,ale u mnie lepsze żarełko i domki ciepłe do spania.Nie są bardzo dzikie,co prawda nie daja się głaskać,ale nie boja sie człowieka!
To dwa kocurki-przynajmniej nie będę się martwić sterylkami-na wiosnę ciachnę i po ptokach!
Ciesze się,że znalazły domki,bo przynajmniej będzie im ciepło zimą,a i żarełka nie zabraknie,bo stołówka zabezpieczona przed wyżeraniem przez psy-co wsypię-to kociny zjedzą!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 20, 2009 17:28 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Jak tam Bru? Stęskniłam się za nim strasznie :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]