Amberka szylkretowa Lady[`],Rudiś[`] Szejna,James,Shilla

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 20, 2012 23:07 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Joanna KA pisze:Wiesiu, bawił się Rudiś, bawił :ok:
ale jak każdy szanujący się kot, nie będzie się przecież przemęczał...
wykazał się aktywnością przez 5 minut, to teraz musi z 2 godzinki odpocząć :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:

Joanna KA pisze: miałam obejrzeć "Władcę Pierścieni" do końca, ale spadam do wyrka...
jutro od rana mam ważną sprawę do załatwienia :ok:
papa Cioteczki :ok:

Do jutra :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt sty 20, 2012 23:21 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Joanna KA pisze:miałam obejrzeć "Władcę Pierścieni" do końca, ale spadam do wyrka...
jutro od rana mam ważną sprawę do załatwienia :ok:

Ja oglądam 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob sty 21, 2012 13:34 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

a my mamy w domu "gościa" :mrgreen:
ale to na razie tajemnica :wink:
wieczorem napiszę więcej :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Sob sty 21, 2012 14:17 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Zabrzmiało intrygująco :mrgreen:
Czekam na rozwiązanie :D

Rudis robi postępy :D Super :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob sty 21, 2012 17:46 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Ocho, ciekawe kto to :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sty 21, 2012 21:01 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

A oto i nasz gość - Shilla
zdjęcia zapożyczone z wątku viewtopic.php?f=13&t=136773&start=0 (mam nadzieję, że autorka mi nie zmyje głowy :wink: ) bo niestety ja jeszcze zdjęć koteczce nie mogę zrobić, gdyż siedzi wciśnięta za kanapę :?

Obrazek

Obrazek

skojarzenie jest pewnie oczywiste, więc tłumaczenie dlaczego Shilla u nas zamieszkała nie jest chyba konieczne :oops:
Ostatnio edytowano Sob sty 21, 2012 21:49 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt duże zdjęcia zamieniłam na miniaturki
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Sob sty 21, 2012 21:03 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Asiu czy to Wasz tymczas, czy tymczasowy przejściowy tymczas?
Piękna Shilla i imię ma adekwatne do swojej osoby ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob sty 21, 2012 21:07 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

tak, Shilla to tymczas :)
faktycznie piękna... a ja tak kocham szylkretki.
jak ją zobaczyłam, to jej spojrzenie, to po prostu nie mogłam przestać o niej myśleć :oops:
a ponieważ trzy koty, to dla nas optymalna ilość, Shillunia przyjechała do nas żeby nabrać ogłady towarzyskiej (bo troszkę dzikusuje) i żebyśmy znaleźli jej najlepszy domek na świecie :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Sob sty 21, 2012 21:11 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

magdaradek pisze: imię ma adekwatne do swojej osoby ;)

yyyyyy... :oops:
a czemu?
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Sob sty 21, 2012 21:50 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

Proszę, a to Ci niespodzianka :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sty 21, 2012 22:06 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

magdaradek pisze:Piękna Shilla i imię ma adekwatne do swojej osoby ;)

Bo to tak miało właśnie być ;)
Szylkretka = szylka = szilka = szila
Jako fanka Sapkowskiego miałam ochotę zastosować pisownię Sheala, ale uznałam, że może to być za trudne dla potencjalnych adoptujących ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie sty 22, 2012 7:18 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Joanna KA pisze:
magdaradek pisze: imię ma adekwatne do swojej osoby ;)

yyyyyy... :oops:
a czemu?

no właśnie dlatego:

Aleba pisze:Bo to tak miało właśnie być ;)
Szylkretka = szylka = szilka = szila
Jako fanka Sapkowskiego miałam ochotę zastosować pisownię Sheala, ale uznałam, że może to być za trudne dla potencjalnych adoptujących ;)

:mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie sty 22, 2012 8:10 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

aaaaa... już myślałam, że to jakieś ukryte znaczenie, a ja gamoń nie wiem co to znaczy :lol:
i nawet zaczęłam szukać po necie i znalazłam jedno znaczenie imienia Shila = kamień
co nawet by i trochę do niej pasowało, bo siedzi za łóżkiem i się nie rusza... jak kamień
ale to przecież stan przejściowy, bo za niedługi czas Shilla będzie bardzo ruchliwym, towarzyskim i myziastym koteckiem :wink:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie sty 22, 2012 9:18 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

Hej Rudolf słyszałem, ze masz nową laske w domu - Garfi
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie sty 22, 2012 9:30 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla DT

cześć Garfi!
ja nic nie wiem o żadnej nowej lasce... 8O
jest tylko ta co już była jak przyjechałem, ale ona ciągle nie jest dla mnie zbyt miła :? laska jest, to fakt, ale taka jakaś nerwowa
zamknęli mi za to "mój pokój"... to może tam kogoś chowają :roll:
Rudolf
ps. dzisiaj w nocy chciałam wejść na klatę mojej Dużej, ale mnie zgoniła i powiedziała, żebym jej po cyckach nie chodził... co to są te cycki? wiesz może :roll:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

[poprzednia][następna]